Aktualni trendovi mirisa za dom

 Kao što smo navikli mijenjati parfeme u skladu s godišnjim dobima, raspoloženjem ili trenutačnim preferencijama, tako možemo mijenjati i miris doma. Ispravno odabran miris za dom neće samo stvoriti ugodnu atmosferu, već će i poboljšati kvalitetu zraka. 

Trend 1: prirodni voskovi

 Za ugodan mirisni doživljaj bez rizika od pogoršanja kvalitete zraka birajte svijeće izrađene od prirodnih voskova. Svijeće od sojina voska proizvode čak 90 % manje čađe od svijeća izrađenih od parafinskog voska.
 
Ljubitelji intenzivnih mirisa neće htjeti napustiti svoj dom ako nabave svijeću od kokosova voska. Taj prirodni materijal može sadržavati veliku količinu mirisa, a uz to ispušta miris dugo nakon što se svijeća ugasi.
 

Trend 2: recikliranje ambalaže

Zahvaljujući kvalitetnoj obradi i originalnom izgledu, ambalaža svijeća kao stvorena je za prenamjenu u kućanstvu. Dovoljno je cijelu čašu s ostacima neizgorenog voska ostaviti u zamrzivaču na nekoliko sati. Nakon toga ostatke voska i fitilja lako možete ukloniti nožem.
 
Čaše vam nakon toga mogu poslužiti za organizaciju dekorativne kozmetike i kistova za šminkanje. U njih možete posaditi male kaktuse i biljke, a svoju svrhu mogu pronaći i u kuhinji tako da ih napunite sitnim slatkišima, orašastim plodovima ili u njima poslužite osvježavajuća pića.

Trend 3: čišćenje doma

Katalitičke svjetiljke apsolutni su hit posljednjih sezona. Njihov plamenik trebate upaliti samo dok se ne zagrije i nakon nekoliko minuta ga možete ugasiti. Nastalom katalitičkom reakcijom dolazi do otpuštanja molekula koje neutraliziraju neželjene mirise i bakterije. Vaš će dom biti ispunjen predivnim mirisom, a usto i zdraviji.
 
Njihova pročišćavajuća svojstva posebno su pogodna za alergičare, vlasnike kućnih ljubimaca i ljubitelje kuhanja.

Trend 4: svježina i miris u jednom

Ultrazvučni difuzori moderno su rješenje za čist zrak. Ravnomjerno osvježavaju prostoriju nježnom vodenom parom i stvaraju ugodnu atmosferu zahvaljujući esencijalnim uljima. Osim toga, odličan su stilski dodatak koji pristaje u svaki interijer.
 
Najnoviji ultrazvučni difuzori mogu i pozitivno stimulirati vaša osjetila zahvaljujući terapiji prigušenim svjetlom.
Filter
Cijena

do

Mirisi za dom
Pokloni i akcije
Ocjene
  •   98
  •   27
  •   18
  •   8
  •   9
Najprodavaniji