HermèsTerre d’Hermès poklon set IV. za muškarce

Hermès Terre d’Hermès poklon set IV. za muškarce
Hermès Terre d’Hermès poklon set IV. za muškarce

Kod: HER03187 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju

toaletna voda 100 ml + gel za tuširanje za tijelo i kosu 80 ml

Opis Hermès Terre d’Hermès
Sastav

Pojačajte intenzitet svojeg omiljenog parfema. Osim parfema, parfemski set za muškarce Hermès Terre d’Hermès sadrži i proizvode za njegu, kako bi vaša svakodnevna rutina u kupaonici bila savršeno usklađena.

Svojstva:

  • parfemski poklon setovi umnažaju radost
  • set privlači pozornost elegantnim pakiranjem
  • parfimirana kozmetika produžuje postojanost parfema
  • razveselit će svakog muškarca

Set sadrži:

  • toaletna voda 100 ml
  • gel za tuširanje za tijelo i kosu 80 ml

Sastav

Vrsta mirisa
začinski, drveni
Tip seta
Poklon set

O brendu Hermès

Francuski brend Hermès, poznat po kožnim torbicama i svilenim maramama, s pravom je simbol luksuza u svijetu mode. Oslanja se na prvorazrednu kvalitetu, preciznost i eleganciju što se odražava i na parfemima Hermès.

Povijest brenda seže u 1837. kada je Thierry Hermès otvorio trgovinu gdje je u okviru brenda Hermès prodavao prvorazredna sedla, uzde i ostalu opremu za jahanje. S vremenom su kočije ustupile mjesto automobilima, brend se time prilagodio, te su počeli proizvoditi kožne torbe, naprtnjače i torbice. Čuvena Kelly torba, koja je dobila ime po kneginji Monaka i glumici Grace Kelly, ili legendarna Birkin torba, dizajnirana u suradnji s glumicom Jane Birkin, danas spadaju među najpoznatije torbe svih vremena.

Prvi parfem Hermès ugledao je svjetlo dana sredinom prošloga stoljeća. Sada brend broji više od 100 parfema. Najpopularniji muški parfem ove linije je Hermès Terre d’Hermès, parfem drvenastog mirisa s citrusnim i začinskim notama. Kod žena je velik uspjeh doživio cvjetni parfem Twilly d’Hermès s aromatičnim đumbirom i citrusima. Pažnje je vrijedan i ženski cvjetni parfem Hermès Kelly Calèche, uniseks toaletna voda Hermès Le Jardin De Monsieur Li i Hermès voda poslije brijanja.

Ocjena Hermès Terre d’Hermès