GUERLAINShalimar poklon set za žene

GUERLAIN Shalimar poklon set za žene
GUERLAIN Shalimar poklon set za žene
Preporučena maloprodajna cijena
777,00kn

Uštedite 18%
634,00kn

Kod: GUR14187 | Više od 5 kom na zalihi

parfemska voda 50 ml + mlijeko za tijelo 75 ml

1
DPD dostava na kopnu
ponedjeljak 27. 09. 2021.
DPD dostava na otoke
srijeda 29. 09. 2021.

Opis GUERLAIN Shalimar
Sastav

Nastavite otkrivati dosad nepoznate akorde i mirise. Parfemski set za žene GUERLAIN Shalimar nudi vam idealnu priliku za upoznavanje novih mirisnih kompozicija. U minijaturnim verzijama, odmah će osvojiti vaše srce.

Svojstva:

  • parfimirana kozmetika produžuje postojanost parfema
  • set privlači pozornost elegantnim pakiranjem
  • odlična ideja za poklon

Set sadrži:

  • parfemska voda 50 ml
  • mlijeko za tijelo 75 ml

Sastav

Vrsta mirisa
orijentalni
Tip seta
Poklon set

O brendu GUERLAIN

Bezvremensko znanje, neprekidna istraživanja, inovacije i usavršavanje, odvažni tvorci, legendarne kreacije i kultura ljepote simboli su brenda. Sve to predstavlja luksuzna parfemska kuća Guerlain čija povijest seže sve do 1828.

Guerlain proizvodi parfeme i kozmetiku u Francuskoj od prvog izlaska u industriju. U proizvodnji kombinira zanatsko umijeće, vrhunsku tehnologiju te brigu za okoliš i društvenu odgovornost. Timovi u Guerlainu iz dana u dan rade na razvoju luksuzne i istovremeno održive kozmetike – u ime korisnika, prirode i našega planeta. Zahvaljujući svom umijeću Guerlain je osvojio priznanje „Living Heritage Company“ koje dodjeljuje francusko ministarstvo gospodarstva.

U 190 godina postojanja Guerlain je usavršio nevjerojatnih 1100 parfema. Petu generaciju Guerlain parfumera predstavlja Thierry Wasser, koji na svojim putovanjima po svijetu traži najdragocjenije prirodne sirovine za proizvodnju luksuznih parfema – uvijek s poštovanjem prema lokalnim zajednicama i prirodi.

Istražite široku lepezu Guerlain proizvoda – od parfema Mon Guerlain, L’Homme Idéal i Aqua Allegoria do pudera L’Essentiel Foundation, bronzera Terracotta ili slavnih perli za lice Météorites.

Ocjena GUERLAIN Shalimar