GUERLAIN Shalimar parfemska voda punjenje za žene

GUERLAIN Shalimar parfemska voda punjenje za žene
GUERLAIN Shalimar parfemska voda punjenje za žene
50 ml
484,00kn

Kod: GUR2189 | Više od 5 kom na zalihi
1
DPD dostava na kopnu
utorak 27. 04. 2021.
DPD dostava na otoke
četvrtak 29. 04. 2021.

Opis GUERLAIN Shalimar
Sastav

Kao što je prije četiri stoljeća indijski car Šah Džahan čeznuo za svojom odabranicom, i vi ćete čeznuti za romantikom kad otvorite ovaj parfem. Ženska parfemska voda Guerlain Shalimar utjelovljenje je žudnje i vječne ljubavi te kombinira nježne i izražajne elemente sa savršeno profinjenim učinkom.

  • očaravajuć orijentalni parfem
  • za žene koje žude za senzualnošću
  • u prekrasnom flakonu koji naglašava karakter parfema

Sastav mirisa
Gornje note počivaju na svježem valu cvijeća i bergamota, s kojim se kasnije miješaju mirisi ruže, jasmina i perunike. Na kraju će se zemljane note tonka-graha i egzotične mahune vanilije pobrinuti za savršeno stapanje sastojaka u skladnu cjelinu. 

Priča o mirisu
Parfem Guerlain Shalimar u nazivu nosi ime Shalimar, što na sanskrtu znači ljubavna priča. Ta se priča odigrala prije četiri stoljeća između cara i princeze, za koju je vladar dao sagraditi vrtove Šalimar.

Vode tih slavnih vrtova su 1925. nadahnule Raymonda Guerlaina pri oblikovanju flakona za ovaj parfem. Nije ni čudo da je na Svjetskoj izložbi dekorativnih umjetnosti i moderne industrije u Parizu osvojio prvo mjesto.

Sastav

Sadržaj
perunika, bergamot, vanilija
Vrsta mirisa
orijentalni

O brendu GUERLAIN

Bezvremensko znanje, neprekidna istraživanja, inovacije i usavršavanje, odvažni tvorci, legendarne kreacije i kultura ljepote simboli su brenda. Sve to predstavlja luksuzna parfemska kuća Guerlain čija povijest seže sve do 1828.

Guerlain proizvodi parfeme i kozmetiku u Francuskoj od prvog izlaska u industriju. U proizvodnji kombinira zanatsko umijeće, vrhunsku tehnologiju te brigu za okoliš i društvenu odgovornost. Timovi u Guerlainu iz dana u dan rade na razvoju luksuzne i istovremeno održive kozmetike – u ime korisnika, prirode i našega planeta. Zahvaljujući svom umijeću Guerlain je osvojio priznanje „Living Heritage Company“ koje dodjeljuje francusko ministarstvo gospodarstva.

U 190 godina postojanja Guerlain je usavršio nevjerojatnih 1100 parfema. Petu generaciju Guerlain parfumera predstavlja Thierry Wasser, koji na svojim putovanjima po svijetu traži najdragocjenije prirodne sirovine za proizvodnju luksuznih parfema – uvijek s poštovanjem prema lokalnim zajednicama i prirodi.

Istražite široku lepezu Guerlain proizvoda – od parfema Mon Guerlain, L’Homme Idéal i Aqua Allegoria do pudera L’Essentiel Foundation, bronzera Terracotta ili slavnih perli za lice Météorites.

Ocjena GUERLAIN Shalimar