GUERLAIN L'Homme Idéalpoklon set I. za muškarce

GUERLAIN L'Homme Idéal poklon set I. za muškarce
GUERLAIN L'Homme Idéal poklon set I. za muškarce
Besplatna dostava
709,00kn

Kod: GUR13712 | Dostupno

parfemska voda 100 ml + parfemska voda 10 ml + gel za tuširanje 75 ml

1
Poklon za vas
Iskoristite besplatnu dostavu za sve narudžbe.
DPD dostava na kopnu
petak 04. 12. 2020.
DPD dostava na otoke
utorak 08. 12. 2020.

Opis parfema GUERLAIN L'Homme Idéal
Sastav

Luksuzni parfem je uvijek dobar izbor ako želite nekoga razveseliti. Parfemski set za muškarce GUERLAIN L'Homme Idéal , u elegantnom pakiranju, još će više razveseliti vaše bližnje. Posegnite za čarima savršeno usklađenog seta i možete biti sigurni da nećete pogriješiti.

Svojstva:

  • sadrži parfem i minijaturu parfema
  • parfimirana kozmetika produžuje postojanost parfema
  • luksuzna izvedba
  • odlična ideja za poklon
  • razveselit će svakog muškarca

Set sadrži:

  • parfemska voda 100 ml
  • parfemska voda 10 ml
  • gel za tuširanje 75 ml

Sastav

Vrsta mirisa
aromatična, drveni
Tip seta
Poklon set

O brendu GUERLAIN

Bezvremensko znanje, neprekidna istraživanja, inovacije i usavršavanje, odvažni tvorci, legendarne kreacije i kultura ljepote simboli su brenda. Sve to predstavlja luksuzna parfemska kuća Guerlain čija povijest seže sve do 1828.

Guerlain proizvodi parfeme i kozmetiku u Francuskoj od prvog izlaska u industriju. U proizvodnji kombinira zanatsko umijeće, vrhunsku tehnologiju te brigu za okoliš i društvenu odgovornost. Timovi u Guerlainu iz dana u dan rade na razvoju luksuzne i istovremeno održive kozmetike – u ime korisnika, prirode i našega planeta. Zahvaljujući svom umijeću Guerlain je osvojio priznanje „Living Heritage Company“ koje dodjeljuje francusko ministarstvo gospodarstva.

U 190 godina postojanja Guerlain je usavršio nevjerojatnih 1100 parfema. Petu generaciju Guerlain parfumera predstavlja Thierry Wasser, koji na svojim putovanjima po svijetu traži najdragocjenije prirodne sirovine za proizvodnju luksuznih parfema – uvijek s poštovanjem prema lokalnim zajednicama i prirodi.

Istražite široku lepezu Guerlain proizvoda – od parfema Mon Guerlain, L’Homme Idéal i Aqua Allegoria do pudera L’Essentiel Foundation, bronzera Terracotta ili slavnih perli za lice Météorites.

Ocjena GUERLAIN L'Homme Idéal