Guerlain La Petite Robe Noire Ma Robe Hippie-Chic Légèreparfemska voda za žene

1×
Guerlain La Petite Robe Noire Ma Robe Hippie-Chic Légère parfemska voda za žene
Guerlain La Petite Robe Noire Ma Robe Hippie-Chic Légère parfemska voda za žene
100 ml
659,50kn

Kod: GUR3303 | Dostupno
1
DPD dostava na kopnu
petak 28. 02. 2020.
DPD dostava na otoke
utorak 03. 03. 2020.
  • Opis parfema
  • O brendu
  • Ocjena

Opis parfema Guerlain La Petite Robe Noire Ma Robe Hippie-Chic Légère
Sastav

Parfemska voda Guerlain La Petite Robe Noire Ma Robe Hippie-Chic Légère je moderan ženski miris čija vesela aroma predstavlja pozivnicu za pustolovinom.

  • cvjetno-voćni miris
  • za elegantne žene koje imaju stila
  • pogodan za svaki dan

Sastav mirisa
Mirisna kompozicija otvara se veselim notama vode ruže, delikatnih višnji i umjereno gorkih badema. Aroma ruže se također otkriva i u samom srcu parfemske vode gdje se pridružuje i vrlo ugodni crni čaj. Slatku zaigranost mirisa završavaju tonovi tonka beana i egzotičnog pačulija.

Priča o mirisu
Za stvaranje ovog mirisa su bile korištene ruže koje su brane tijekom svitanja, jer ruže tada oživljavaju i daju pečat cijeloj kompoziciji. Parfemska voda Ma Robe Hippie-Chic Légère je uspješna kolekcija la Petite Robe Noire iza kojeg stoji slavni parfumer Thierry Wasser.

Sastav

Glava
voda ruže, badem, višnja
Srce
ruža, crni čaj
Baza
tonka grah, pačuli
Vrsta mirisa
voćni, cvjetni

O brendu Guerlain

Francuska parfemska kuća Guerlain već skoro dva stoljeća živi za ljepotu i kreativnost što ih svrstava među najstarije i najpopularnije brandove. Od svog samog početka 1828. se ponose svojom proizvodnjom koja je isključivo u Francuskoj i to na dva mjesta. U povijesnom gradu Chartres se proizvodi Guerlain make-up i premium kozmetika, dok u Orphin se rađaju Guerlain mirisi. Obje lokacije spajaju ne samo tradicija, već i umjetnički know-how i moderna tehnologija.

Sve je počelo s kemičarom i inovatorom Pierre-François P. Guerlainom koji je brandu udahnuo život i uložio sav svoj talent. Ubrzo je osvojio srca visokog društva, a polovicom 19. stoljeća njegovo ime je bilo u svim modnim krugovima. Parfem Guerlain je odmah postao popularan i do danas ima svoje obožavatelje širom svijeta. Kozmetika Guerlain skriva u sebi mnogo dragulja, a jedan od njih su perle Guerlain Météorites koji će biti pravo blago u vašoj kozmetici.

Ocjena Guerlain La Petite Robe Noire Ma Robe Hippie-Chic Légère