GUERLAIN Habit Rouge L'Eautoaletna voda za muškarce

GUERLAIN Habit Rouge L'Eau toaletna voda za muškarce
GUERLAIN Habit Rouge L'Eau toaletna voda za muškarce
100 ml

Kod: GUR0777 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju

Prati dostupnost robe

Vrlo rado ćemo Vas informirati putem e-maila čim robu zaprimimo. Naravno, na vama je hoćete li iskoristiti ponudu.

Slanjem dajete suglasnost za obradu e-maila u svrhu informiranja o dostupnosti određenog proizvoda od strane društva Notino s.r.o. koja vrijedi do trenutka slanja e-maila, s maksimalnim rokom do 1 godine. Imate pravo prigovora. Više informacija pronaći ćete u načelima o obradi osobnih podataka.

Opis parfema GUERLAIN Habit Rouge L'Eau
Sastav

Toaletna voda za muškarce Guerlain Habit Rouge L'Eau svježa je i moderna interpretacija legendarnog parfema Habit Rouge iz 1965. U njezinoj mirisnoj kompoziciji glavnu ulogu ima dualizam između svježine i senzualnosti.

  • citrusni orijentalni parfem
  • moderna interpretacija čuvenog parfema Habit Rouge
  • idealan je za nošenje tijekom cijele godine

Sastav mirisa
Prvo ćete osjetiti gorkaste note naranče i prirodni miris lješnjaka koji otvara cijeli mirisni sastav. Zatim ćete osjetiti note jasmina koje se postupno pretvaraju u toplu bazu, u čijem su sastavu vanilija i drvo.

Priča o mirisu
Toaletna voda za muškarce Guerlain Habit Rouge L'Eau moderna je interpretacija legendarnog parfema Habit Rouge, kojeg je 1965. kreirao Jean-Paul Guerlain. To je tada bio prvi orijentalni parfem za muškarce u svijetu parfema. Parfem je kreiran u čast konjičke umjetnosti pa tako (flakonom i toplom mirisnom kompozicijom) prikazuje crvene jakne za jahače.

Sastav

Tzv visoke note – se šire odmah nakon nanošenja. Stvaraju prvi dojam i u pravilu su vrlo intenzivne, iščezavaju brzo.
Glava
drvo lješnjaka, gorka naranča
Tzv. srednje note – "Srce" nastaje nekoliko minuta, nakon što iščezne "glava". Uobičajeno traje 2-3 sata.
Srce
jasmin
Tzv. niske note – posljednja i najdulja faza parfema. Otprilike traje 4 sata, ali može trajati i cijeli dan.
Baza
vanilija, pačuli
Vrsta mirisa
citrusni, orijentalni

O brendu GUERLAIN

Bezvremensko znanje, neprekidna istraživanja, inovacije i usavršavanje, odvažni tvorci, legendarne kreacije i kultura ljepote simboli su brenda. Sve to predstavlja luksuzna parfemska kuća Guerlain čija povijest seže sve do 1828.

Guerlain proizvodi parfeme i kozmetiku u Francuskoj od prvog izlaska u industriju. U proizvodnji kombinira zanatsko umijeće, vrhunsku tehnologiju te brigu za okoliš i društvenu odgovornost. Timovi u Guerlainu iz dana u dan rade na razvoju luksuzne i istovremeno održive kozmetike – u ime korisnika, prirode i našega planeta. Zahvaljujući svom umijeću Guerlain je osvojio priznanje „Living Heritage Company“ koje dodjeljuje francusko ministarstvo gospodarstva.

U 190 godina postojanja Guerlain je usavršio nevjerojatnih 1100 parfema. Petu generaciju Guerlain parfumera predstavlja Thierry Wasser, koji na svojim putovanjima po svijetu traži najdragocjenije prirodne sirovine za proizvodnju luksuznih parfema – uvijek s poštovanjem prema lokalnim zajednicama i prirodi.

Istražite široku lepezu Guerlain proizvoda – od parfema Mon Guerlain, L’Homme Idéal i Aqua Allegoria do pudera L’Essentiel Foundation, bronzera Terracotta ili slavnih perli za lice Météorites.

Ocjena GUERLAIN Habit Rouge L'Eau