GUERLAIN Rouge G de Guerlain Double Mirror Case futrola za ruž sa zrcalom

GUERLAIN Rouge G de Guerlain Double Mirror Case futrola za ruž sa zrcalom
GUERLAIN Rouge G de Guerlain Double Mirror Case futrola za ruž sa zrcalom
Akcija
Exotic Safari
162,80kn

Kod: GUR11635 | Više od 5 kom na zalihi
1
DPD dostava na kopnu
utorak 18. 05. 2021.
DPD dostava na otoke
četvrtak 20. 05. 2021.

Opis GUERLAIN Rouge G de Guerlain Double Mirror Case
Osobine

Neka sve na vama bude tip-top. Prilagodite ruž Guerlain Rouge G točno svom stilu i uživajte u ovom fantastičnom dodatku koji izgleda poput komada nakita i fantastično će ukrasiti vaš toaletni stolić ili kozmetičku torbicu.

Brend Guerlain odlično zna da je svaka žena posebna. Stoga je i stvorio prvi ruž koji pomoću poklopca možete personalizirati tako da bude sukladan vašem ukusu i vašoj osobnosti. Vanjski dio ruža Guerlain Rouge G De Guerlain se nudi u nekoliko dizajnerskih inačica. Izaberite onu koja će vas najviše zainteresirati.

Karakteristike:

  • luksuzan, moderan i praktičan dodatak
  • zrcalo je dio poklopca i pruža jednostavno nanošenje bilo gdje i bilo kada
  • kompatibilan s 3 tipa Guerlain ruža – Matte, Satin, Electric

Način upotrebe:
Najprije iz široke ponude odaberite ruž Rouge G De Guerlain. Možete birati između mat hidratantnog (Matte), satenskog (Satin) i s metalik učinkom (Electric). Potom mu dodajte bilo koji vanjski dio sa zrcalom prema svojem ukusu.
(Ovaj vanjski dio ruža nije kompatibilan sa starom inačicom njegujućeg ruža Rouge G De Guerlain).

Osobine

Nijansa
crna, siva

O brendu GUERLAIN

Bezvremensko znanje, neprekidna istraživanja, inovacije i usavršavanje, odvažni tvorci, legendarne kreacije i kultura ljepote simboli su brenda. Sve to predstavlja luksuzna parfemska kuća Guerlain čija povijest seže sve do 1828.

Guerlain proizvodi parfeme i kozmetiku u Francuskoj od prvog izlaska u industriju. U proizvodnji kombinira zanatsko umijeće, vrhunsku tehnologiju te brigu za okoliš i društvenu odgovornost. Timovi u Guerlainu iz dana u dan rade na razvoju luksuzne i istovremeno održive kozmetike – u ime korisnika, prirode i našega planeta. Zahvaljujući svom umijeću Guerlain je osvojio priznanje „Living Heritage Company“ koje dodjeljuje francusko ministarstvo gospodarstva.

U 190 godina postojanja Guerlain je usavršio nevjerojatnih 1100 parfema. Petu generaciju Guerlain parfumera predstavlja Thierry Wasser, koji na svojim putovanjima po svijetu traži najdragocjenije prirodne sirovine za proizvodnju luksuznih parfema – uvijek s poštovanjem prema lokalnim zajednicama i prirodi.

Istražite široku lepezu Guerlain proizvoda – od parfema Mon Guerlain, L’Homme Idéal i Aqua Allegoria do pudera L’Essentiel Foundation, bronzera Terracotta ili slavnih perli za lice Météorites.

Ocjena GUERLAIN Rouge G de Guerlain Double Mirror Case