Gucci Made to Measure deostick za muškarce

 • Gucci Made to Measure deostick za muškarce
   više

  Varijante Gucci Made to Measure

  • Gucci Made to Measure deostick za muškarce 75 ml deostick za muškarce 75 ml  

   Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju.

   Kod: GUC0458

  Povezani proizvodi

  • toaletna voda za muškarce Gucci Made to Measuretoaletna voda za muškarce

   dostupno

   od 270,80 kn

  Gore

  Opis parfema Gucci Made to Measure

  Ocjena

  Izgled flakona

  Trajnost mirisa

  Intezitet

  Ukupni dojam

  Parfemirani deostick Gucci Made to Measure odlično nadopunjava miris iz iste kolekcije. Čvrsti dezodorans učinkovito sprječava neugodno znojenje, njeguje osjetljivu kožu ispod pazuha, te je ostavlja mirisnom satima.

  Gore

  O brandu Gucci

  Progresivni, inovativni i brand koji označava smjer – Gucci formira svijet mode već sto godina. Njihovi moderni i eklektični proizvodi predstavljaju vrhunac talijanskog zanatskog umijeća i kao takvi su nenadmašivi svojom kvalitetom i smislom za detalje.

  Od samog početka, tj. od 1921. godine je iza svega bio neprimjetni Guccio Gucci koji je osnovao radionicu za obradu kože. Svakako u tom trenutku nije niti mislio da je upravo dao ime modnoj legendi koja će jednoga dana osvojiti svijet.

  Danas brand Gucci više ne blista samo na modnim revijama, nego je svoju kolekciju proširio i na druge modne dodatke kao i na kozmetiku i parfeme. Među najpoznatije svakako spada aromatični miris za muškarce Gucci Guilty ili romantični cvjetni miris za žene Gucci Bloom.

  Prema viziji aktualnog tvorca, ravnatelja Alessandra Michelija, brand Gucci je ponovno definirao luksuz 21. stoljeća i time učvrstio svoju poziciju jedne od najtraženijih modnih kuća na svijetu.

  Gore

  Ocjena Gucci Made to Measure

  Što o Gucci Made to Measure mislite vi?

  Polja označena zvjezdicom * se moraju ispuniti.


  Ocjena *

  1 2 3 4 5 0 - najlošija, 5 - najbolja "

  1 2 3 4 5 0 - najlošija, 5 - najbolja "

  1 2 3 4 5 0 - najlošija, 5 - najbolja "

  1 2 3 4 5 0 - najlošija, 5 - najbolja "


  Slanjem potvrđujete suglasnost s obradom osobnih podataka u svrhu obrade i prikaza vrednovanja proizvoda društva Notino s.r.o. Svoju suglasnost imate pravo opozvati. Više informacija pronaći ćete u Načelima o obradi osobnih podataka.