Gucci Guilty Pour Homme poklon set VI. za muškarce

Gucci Guilty Pour Homme poklon set VI. za muškarce
Gucci Guilty Pour Homme poklon set VI. za muškarce
706,00kn

Kod: GUC05346 | Dostupno

parfemska voda 90 ml + parfemska voda 15 ml

1
DPD dostava na kopnu
petak 23. 04. 2021.
DPD dostava na otoke
utorak 27. 04. 2021.

Opis Gucci Guilty Pour Homme
Sastav

Od svojih parfema se više ne morate razdvajati ni na inozemnim putovanjima. Parfemski set za muškarce Gucci Guilty Pour Homme sadrži parfem i mini parfem, koji lako možete dodati u svaku prtljagu i tako ga uvijek imati pri ruci.

Svojstva:

  • sadrži parfem i minijaturu parfema
  • odlična ideja za poklon
  • razveselit će svakog muškarca
  • parfem pogodan za svakodnevno nošenje

Set sadrži:

  • parfemska voda 90 ml
  • parfemska voda 15 ml

Sastav

Vrsta mirisa
aromatična, drveni
Tip seta
Poklon set

O brendu Gucci

Progresivni, inovativni i brand koji označava smjer – Gucci formira svijet mode već sto godina. Njihovi moderni i eklektični proizvodi predstavljaju vrhunac talijanskog zanatskog umijeća i kao takvi su nenadmašivi svojom kvalitetom i smislom za detalje.

Od samog početka, tj. od 1921. godine je iza svega bio neprimjetni Guccio Gucci koji je osnovao radionicu za obradu kože. Svakako u tom trenutku nije niti mislio da je upravo dao ime modnoj legendi koja će jednoga dana osvojiti svijet.

Danas brand Gucci više ne blista samo na modnim revijama, nego je svoju kolekciju proširio i na druge modne dodatke kao i na kozmetiku i parfeme. Među najpoznatije svakako spada aromatični miris za muškarce Gucci Guilty ili romantični cvjetni miris za žene Gucci Bloom.

Prema viziji aktualnog tvorca, ravnatelja Alessandra Michelija, brand Gucci je ponovno definirao luksuz 21. stoljeća i time učvrstio svoju poziciju jedne od najtraženijih modnih kuća na svijetu.

Ocjena Gucci Guilty Pour Homme