Skip to main content

GucciGuilty Pour Femme poklon set za žene

Gucci Guilty Pour Femme poklon set za žene
Gucci Guilty Pour Femme poklon set za žene

Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju | Kod: GUC05352

parfemska voda 90 ml + parfemska voda 15 ml + parfumirano mlijeko za tijelo 50 ml

Luksuzni parfem uvijek je dobar izbor ako želite nekoga razveseliti. Parfemski set za žene Gucci Guilty Pour Femme, u elegantnom pakiranju, još će više razveseliti vaše bližnje. Posegnite za čarima savršeno usklađenog seta, u koji će se svaka žena zaljubiti na prvi pogled.

Svojstva:

  • sadrži parfem i minijaturu parfema
  • odlična ideja za poklon
  • razveselit će svaku ženu

Set sadrži:

  • parfemska voda 90 ml
  • parfemska voda 15 ml
  • parfumirano mlijeko za tijelo 50 ml

Sastav

Vrsta mirisa
orijentalni, cvjetni
Tip seta
Poklon set

Progresivni, inovativni i brand koji označava smjer – Gucci formira svijet mode već sto godina. Njihovi moderni i eklektični proizvodi predstavljaju vrhunac talijanskog zanatskog umijeća i kao takvi su nenadmašivi svojom kvalitetom i smislom za detalje.

Od samog početka, tj. od 1921. godine je iza svega bio neprimjetni Guccio Gucci koji je osnovao radionicu za obradu kože. Svakako u tom trenutku nije niti mislio da je upravo dao ime modnoj legendi koja će jednoga dana osvojiti svijet.

Danas brand Gucci više ne blista samo na modnim revijama, nego je svoju kolekciju proširio i na druge modne dodatke kao i na kozmetiku i parfeme. Među najpoznatije svakako spada aromatični miris za muškarce Gucci Guilty ili romantični cvjetni miris za žene Gucci Bloom.

Prema viziji aktualnog tvorca, ravnatelja Alessandra Michelija, brand Gucci je ponovno definirao luksuz 21. stoljeća i time učvrstio svoju poziciju jedne od najtraženijih modnih kuća na svijetu.