GucciGuilty Pour Femme Love Edition 2021 parfemska voda za žene

1×
Gucci Guilty Pour Femme Love Edition 2021 parfemska voda za žene
Gucci Guilty Pour Femme Love Edition 2021 parfemska voda za žene
Akcija
50 ml
465,00kn

Dostupno | Kod: GUC05395
1
DPD dostava na kopnu
ponedjeljak 06. 12. 2021.
Osobno preuzimanje
ponedjeljak 06. 12. 2021.

Slavlje slobode i nekonvencionalne ljubavi – riječ je parfemskoj vodi Gucci Guilty Pour Femme Love Edition 2021. Dopustite da vas ponesu citrusne note, koje podsjećaju na duh bezbrižne i slobodne ljubavi, zajedno s kontrastnim notama jorgovana i ljubičice, koje zajedno tvore skladan i originalan cvjetni spoj.

  • cvjetni miris za žene
  • limitirano izdanje parfema Gucci Guilty Pour Femme
  • lansirana 2021.

Sastav mirisa
Parfemska voda Gucci Guilty Pour Femme otvara se citrusnim notama ciparskog voća mandore u kombinaciji s osvježavajućim notama bergamota i pikantnim ružičastim paprom. Uvodne note ustupaju mjesto nježnom mirisu jorgovana, koji je u kontrastu s mirisom ljubičice i ulja geranija, a zajedno čine posebnu cvjetnu kompoziciju. Baza zaključuje ovu intenzivnu mirisnu kompoziciju kombinacijom toplih i zemljanih nota listova pačulija s toplim notama jantara.

Priča o mirisu
Parfem Gucci Guilty Pour Femme Love Edition 2021 posvećen je ljubavi i svim njezinim oblicima. Referenca je na ljubavnike koji ne žive u skladu s ulogama i pravilima koje uspostavlja društvo. Parfemska voda za žene skrivena je u flakonu u boji slonovače, a na poleđini ćete pronaći poetsku poruku o ljubavi - „Nismo zajedno, ali bismo trebali biti”. Ta poruka potom čeka dovršetak, svoj par, poput ljubavnika ujedinjenih pod zvijezdama. Stoga upućuje na istoimenu toaletnu vodu za muškarce sa sličnom porukom - „Trebali bismo biti zajedno, ali nismo”.

Sastav

Tzv visoke note – se šire odmah nakon nanošenja. Stvaraju prvi dojam i u pravilu su vrlo intenzivne, iščezavaju brzo.
Glava
mandarina, bergamot, ružičasti papar
Tzv. srednje note – "Srce" nastaje nekoliko minuta, nakon što iščezne "glava". Uobičajeno traje 2-3 sata.
Srce
jorgovan, iglica, ljubičica
Tzv. niske note – posljednja i najdulja faza parfema. Otprilike traje 4 sata, ali može trajati i cijeli dan.
Baza
pačuli, jantar
Vrsta mirisa
cvjetni

Progresivni, inovativni i brand koji označava smjer – Gucci formira svijet mode već sto godina. Njihovi moderni i eklektični proizvodi predstavljaju vrhunac talijanskog zanatskog umijeća i kao takvi su nenadmašivi svojom kvalitetom i smislom za detalje.

Od samog početka, tj. od 1921. godine je iza svega bio neprimjetni Guccio Gucci koji je osnovao radionicu za obradu kože. Svakako u tom trenutku nije niti mislio da je upravo dao ime modnoj legendi koja će jednoga dana osvojiti svijet.

Danas brand Gucci više ne blista samo na modnim revijama, nego je svoju kolekciju proširio i na druge modne dodatke kao i na kozmetiku i parfeme. Među najpoznatije svakako spada aromatični miris za muškarce Gucci Guilty ili romantični cvjetni miris za žene Gucci Bloom.

Prema viziji aktualnog tvorca, ravnatelja Alessandra Michelija, brand Gucci je ponovno definirao luksuz 21. stoljeća i time učvrstio svoju poziciju jedne od najtraženijih modnih kuća na svijetu.