Gucci Guilty Absolute Pour Femme gel za tuširanje za žene

Gucci Guilty Absolute Pour Femme gel za tuširanje za žene
Gucci Guilty Absolute Pour Femme gel za tuširanje za žene
150 ml

Kod: GUC3281 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju

Opis Gucci Guilty Absolute Pour Femme
Sastav

Pretvorite svoje svakodnevno tuširanje ili kupanje u prekrasan ritual koji ćete jedva dočekati svaki dan. Sredstvo za tuširanje Gucci Guilty Absolute Pour Femme namirisat će vašu kožu i probuditi osjetila.

Svojstva:

  • pere kožu i uklanja nečistoće
  • vraća koži osjećaj komfora
  • naglašava intenzitet parfema iz iste kolekcije
  • razveselit će svaku ženu

Sastav

Tekstura
gel

O brendu Gucci

Progresivni, inovativni i brand koji označava smjer – Gucci formira svijet mode već sto godina. Njihovi moderni i eklektični proizvodi predstavljaju vrhunac talijanskog zanatskog umijeća i kao takvi su nenadmašivi svojom kvalitetom i smislom za detalje.

Od samog početka, tj. od 1921. godine je iza svega bio neprimjetni Guccio Gucci koji je osnovao radionicu za obradu kože. Svakako u tom trenutku nije niti mislio da je upravo dao ime modnoj legendi koja će jednoga dana osvojiti svijet.

Danas brand Gucci više ne blista samo na modnim revijama, nego je svoju kolekciju proširio i na druge modne dodatke kao i na kozmetiku i parfeme. Među najpoznatije svakako spada aromatični miris za muškarce Gucci Guilty ili romantični cvjetni miris za žene Gucci Bloom.

Prema viziji aktualnog tvorca, ravnatelja Alessandra Michelija, brand Gucci je ponovno definirao luksuz 21. stoljeća i time učvrstio svoju poziciju jedne od najtraženijih modnih kuća na svijetu.

Ocjena Gucci Guilty Absolute Pour Femme