Gucci Guilty Absolute poklon set

 • Gucci Guilty Absolute poklon set
   više

  Varijante Gucci Guilty Absolute

  • Gucci Guilty Absolute poklon set II. parfemska voda 90 ml + balzam poslije brijanja 50 ml + gel za tuširanje 150 mlpoklon set II.  

   Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju.

   parfemska voda 90 ml + balzam poslije brijanja 50 ml + gel za tuširanje 150 ml
   Kod: GUC2817

  Povezani proizvodi

  • parfemska voda za muškarce Gucci Guilty Absoluteparfemska voda za muškarce

   dostupno

   od 336,70 kn

  • voda poslije brijanja za muškarce 90 ml Gucci Guilty Absolutevoda poslije brijanja za muškarce 90 ml

   dostupno

   262,20 kn

  Gore

  O brandu Gucci

  Progresivni, inovativni i brand koji označava smjer – Gucci formira svijet mode već sto godina. Njihovi moderni i eklektični proizvodi predstavljaju vrhunac talijanskog zanatskog umijeća i kao takvi su nenadmašivi svojom kvalitetom i smislom za detalje.

  Od samog početka, tj. od 1921. godine je iza svega bio neprimjetni Guccio Gucci koji je osnovao radionicu za obradu kože. Svakako u tom trenutku nije niti mislio da je upravo dao ime modnoj legendi koja će jednoga dana osvojiti svijet.

  Danas brand Gucci više ne blista samo na modnim revijama, nego je svoju kolekciju proširio i na druge modne dodatke kao i na kozmetiku i parfeme. Među najpoznatije svakako spada aromatični miris za muškarce Gucci Guilty ili romantični cvjetni miris za žene Gucci Bloom.

  Prema viziji aktualnog tvorca, ravnatelja Alessandra Michelija, brand Gucci je ponovno definirao luksuz 21. stoljeća i time učvrstio svoju poziciju jedne od najtraženijih modnih kuća na svijetu.

  Gore

  Ocjena Gucci Guilty Absolute

  Što o Gucci Guilty Absolute mislite vi?

  Polja označena zvjezdicom * se moraju ispuniti.


  Ocjena *


  Slanjem potvrđujete suglasnost s obradom osobnih podataka u svrhu obrade i prikaza vrednovanja proizvoda društva Notino s.r.o. Svoju suglasnost imate pravo opozvati. Više informacija pronaći ćete u Načelima o obradi osobnih podataka.