Gucci Flora Gorgeous Gardenia poklon set I. za žene

Gucci Flora Gorgeous Gardenia poklon set I. za žene
Gucci Flora Gorgeous Gardenia poklon set I. za žene

Kod: GUC05354 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju

toaletna voda 100 ml + toaletna voda 30 ml

Opis Gucci Flora Gorgeous Gardenia
Sastav

Tražite idealan poklon za svoju bolju polovicu, sestru ili mamu? Parfemski set za žene Gucci Flora Gorgeous Gardenia vašim će bližnjima zasigurno izmamiti osmijeh na lice.

Svojstva:

  • odlična ideja za poklon
  • razveselit će svaku ženu
  • svjež parfem, idealan za tople dane

Set sadrži:

  • toaletna voda 100 ml
  • toaletna voda 30 ml

Sastav

Vrsta mirisa
voćni
Tip seta
Poklon set

O brendu Gucci

Progresivni, inovativni i brand koji označava smjer – Gucci formira svijet mode već sto godina. Njihovi moderni i eklektični proizvodi predstavljaju vrhunac talijanskog zanatskog umijeća i kao takvi su nenadmašivi svojom kvalitetom i smislom za detalje.

Od samog početka, tj. od 1921. godine je iza svega bio neprimjetni Guccio Gucci koji je osnovao radionicu za obradu kože. Svakako u tom trenutku nije niti mislio da je upravo dao ime modnoj legendi koja će jednoga dana osvojiti svijet.

Danas brand Gucci više ne blista samo na modnim revijama, nego je svoju kolekciju proširio i na druge modne dodatke kao i na kozmetiku i parfeme. Među najpoznatije svakako spada aromatični miris za muškarce Gucci Guilty ili romantični cvjetni miris za žene Gucci Bloom.

Prema viziji aktualnog tvorca, ravnatelja Alessandra Michelija, brand Gucci je ponovno definirao luksuz 21. stoljeća i time učvrstio svoju poziciju jedne od najtraženijih modnih kuća na svijetu.

Ocjena Gucci Flora Gorgeous Gardenia