Gucci Bloompoklon set VIII. za žene

Gucci Bloom poklon set VIII. za žene
Gucci Bloom poklon set VIII. za žene

Kod: GUC04429 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju

Bloom parfemska voda za žene 30 ml + Bloom Acqua di Fiori toaletna voda za žene 30 ml + Bloom Nettare di Fiori parfemska voda za žene 30 ml

Poklon za vas
Upišite kod black25 u svoju košaricu i proslavite Black Friday s -25 % popusta na odabrane brendove! Popust se ne odnosi na proizvode na akciji ni na totalnom sniženju.

Opis parfema Gucci Bloom
Sastav

Set sadrži:

  • Bloom parfemska voda za žene 30 ml
  • Bloom Acqua di Fiori toaletna voda za žene 30 ml
  • Bloom Nettare di Fiori parfemska voda za žene 30 ml

Sastav

Tip seta
Poklon set

O brendu Gucci

Progresivni, inovativni i brand koji označava smjer – Gucci formira svijet mode već sto godina. Njihovi moderni i eklektični proizvodi predstavljaju vrhunac talijanskog zanatskog umijeća i kao takvi su nenadmašivi svojom kvalitetom i smislom za detalje.

Od samog početka, tj. od 1921. godine je iza svega bio neprimjetni Guccio Gucci koji je osnovao radionicu za obradu kože. Svakako u tom trenutku nije niti mislio da je upravo dao ime modnoj legendi koja će jednoga dana osvojiti svijet.

Danas brand Gucci više ne blista samo na modnim revijama, nego je svoju kolekciju proširio i na druge modne dodatke kao i na kozmetiku i parfeme. Među najpoznatije svakako spada aromatični miris za muškarce Gucci Guilty ili romantični cvjetni miris za žene Gucci Bloom.

Prema viziji aktualnog tvorca, ravnatelja Alessandra Michelija, brand Gucci je ponovno definirao luksuz 21. stoljeća i time učvrstio svoju poziciju jedne od najtraženijih modnih kuća na svijetu.

Ocjena Gucci Bloom