Gucci Bloom Ambrosia di Fiori poklon set I. za žene

1×
Gucci Bloom Ambrosia di Fiori poklon set I. za žene
Gucci Bloom Ambrosia di Fiori poklon set I. za žene
824,00kn

Kod: GUC05269 | Dostupno

parfemska voda 100 ml + parfemska voda rollerball 7,4 ml

1
DPD dostava na kopnu
utorak 27. 07. 2021.
DPD dostava na otoke
četvrtak 29. 07. 2021.

Opis Gucci Bloom Ambrosia di Fiori
Sastav

Tražite idealan poklon za svoju bolju polovicu, sestru ili mamu? Parfemski set za žene Gucci Bloom Ambrosia di Fiori vašim će bližnjima zasigurno izmamiti osmijeh na lice.

Svojstva:

  • sadrži parfem i minijaturu parfema
  • odlična ideja za poklon
  • mini parfem idealan je za torbicu
  • limitirana edicija

Set sadrži:

  • parfemska voda 100 ml
  • parfemska voda rollerball 7,4 ml

Sastav

Vrsta mirisa
cvjetni
Tip seta
Poklon set

O brendu Gucci

Progresivni, inovativni i brand koji označava smjer – Gucci formira svijet mode već sto godina. Njihovi moderni i eklektični proizvodi predstavljaju vrhunac talijanskog zanatskog umijeća i kao takvi su nenadmašivi svojom kvalitetom i smislom za detalje.

Od samog početka, tj. od 1921. godine je iza svega bio neprimjetni Guccio Gucci koji je osnovao radionicu za obradu kože. Svakako u tom trenutku nije niti mislio da je upravo dao ime modnoj legendi koja će jednoga dana osvojiti svijet.

Danas brand Gucci više ne blista samo na modnim revijama, nego je svoju kolekciju proširio i na druge modne dodatke kao i na kozmetiku i parfeme. Među najpoznatije svakako spada aromatični miris za muškarce Gucci Guilty ili romantični cvjetni miris za žene Gucci Bloom.

Prema viziji aktualnog tvorca, ravnatelja Alessandra Michelija, brand Gucci je ponovno definirao luksuz 21. stoljeća i time učvrstio svoju poziciju jedne od najtraženijih modnih kuća na svijetu.

Ocjena Gucci Bloom Ambrosia di Fiori1