GucciBamboo poklon set III. za žene

Gucci Bamboo poklon set III. za žene
Gucci Bamboo poklon set III. za žene

Kod: GUC04445 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju

parfemska voda 75 ml + parfemska voda 30 ml

Opis Gucci Bamboo
Sastav

Luksuzni parfem uvijek je dobar izbor ako želite nekoga razveseliti. Parfemski set za žene Gucci Bamboo , u elegantnom pakiranju, još će više razveseliti vaše bližnje. Posegnite za čarima savršeno usklađenog seta, u koji će se svaka žena zaljubiti na prvi pogled.

Svojstva:

  • parfemski poklon setovi umnažaju radost
  • odlična ideja za poklon
  • razveselit će svaku ženu

Set sadrži:

  • parfemska voda 75 ml
  • parfemska voda 30 ml

Sastav

Vrsta mirisa
cvjetni
Tip seta
Poklon set

O brendu Gucci

Progresivni, inovativni i brand koji označava smjer – Gucci formira svijet mode već sto godina. Njihovi moderni i eklektični proizvodi predstavljaju vrhunac talijanskog zanatskog umijeća i kao takvi su nenadmašivi svojom kvalitetom i smislom za detalje.

Od samog početka, tj. od 1921. godine je iza svega bio neprimjetni Guccio Gucci koji je osnovao radionicu za obradu kože. Svakako u tom trenutku nije niti mislio da je upravo dao ime modnoj legendi koja će jednoga dana osvojiti svijet.

Danas brand Gucci više ne blista samo na modnim revijama, nego je svoju kolekciju proširio i na druge modne dodatke kao i na kozmetiku i parfeme. Među najpoznatije svakako spada aromatični miris za muškarce Gucci Guilty ili romantični cvjetni miris za žene Gucci Bloom.

Prema viziji aktualnog tvorca, ravnatelja Alessandra Michelija, brand Gucci je ponovno definirao luksuz 21. stoljeća i time učvrstio svoju poziciju jedne od najtraženijih modnih kuća na svijetu.

Ocjena Gucci Bamboo