Golddachs Aloe Vera sapun za brijanje u kutijici

Golddachs Aloe Vera sapun za brijanje u kutijici
Golddachs Aloe Vera sapun za brijanje u kutijici
60 g

Kod: GLD00108 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju

Opis proizvoda Golddachs Aloe Vera
Osobine

Klasično brijanje uživa sve veću popularnost. Proizvod je nezamjenjiv komad za vašu kozmetičku torbicu.

Svojstva:

  • stvara bogatu pjenu
  • omogućuje lakše brijanje
  • uređaj lako klizi po koži

Način upotrebe:
Manju količinu preparata nanesite na vlažno lice i vrat. Ravnomjerno kružnim pokretima razmazujte, dok ne počne pjeniti. Za nanošenje koristite kist za brijanje, uz čiju pomoć ćete preparat nanijeti na vlažno lice i vrat. Nakon brijanja temeljito isperite.

Osobine

Tekstura
sapun
Aktivne tvari
aloe vera

O brendu Golddachs

Njemački brand Golddachs nudi prvoklasne proizvode za mokro brijanje koje će udovoljiti i tom najzahtjevnijem muškarcu. Moderni dizajn, funkcionalnost i kvalitetni materijali su karakteristični za Golddachs proizvode. Asortiman branda uključuje široki spektar raznih stilskih setova za brijanje koji sadrže sve što trebate za savršeno obrijano lice.

Jedinstvena receptura Golddachs sapuna za brijanje stvara prekrasnu, gustu i kremastu pjenu koja zajedno s četkom za brijanje od dlake jazavca i britvicama od njemačkog čelika jamči posebno temeljito i dugotrajno brijanje bez nadraživanja. Sastavni dio asortimana Golddachs je također kozmetika za održavanje brade i brkova. S Golddachs proizvodima će vaše svakodnevno brijanje i njega brade postati ugodan wellness tretman.

Ocjena Golddachs Aloe Vera