Skip to main content

GivenchyL’Interdit poklon set za žene

Givenchy L’Interdit poklon set za žene
Givenchy L’Interdit poklon set za žene
Preporučena maloprodajna cijena
720,80kn

Uštedite 18%
584,10kn

1 kom na zalihi | Kod: GIV09066

L’Interdit parfemska voda za žene 50 ml + Le Rouge Mini #333 L’Interdit ruž za usne 1,5 g + Volume Disturbia Mini #01 Black Disturbia maskara za ekstra volumen 4 g

1
DPD - Dostava na kućnu adresu
utorak 01. 02. 2022.
Osobno preuzimanje
utorak 01. 02. 2022.

Luksuzni parfem uvijek je dobar izbor ako želite nekoga razveseliti. Parfemski set za žene Givenchy L’Interdit , u elegantnom pakiranju, još će više razveseliti vaše bližnje. Posegnite za čarima savršeno usklađenog seta, u koji će se svaka žena zaljubiti na prvi pogled.

Svojstva:

  • parfemski poklon setovi umnažaju radost
  • odlična ideja za poklon

Set sadrži:

  • L’Interdit parfemska voda za žene 50 ml
  • Le Rouge Mini #333 L’Interdit ruž za usne 1,5 g
  • Volume Disturbia Mini #01 Black Disturbia maskara za ekstra volumen 4 g

Važna upozorenja

Zapaljivo.
Cijeli tekst

Sastav

Vrsta mirisa
cvjetni, drveni
Tip seta
Poklon set

Luksuzni modni komadi, kvalitetna kozmetika i prekrasni parfemi. To je francuski brend Givenchy koji već više od 60 godina odaje počast modi i ljepoti izazivajući svoje kupce da pronađu svoj vlastiti, jedinstveni stil i budu ono što jesu.

Priča brenda Givenchy rodila se u Parizu 1952. kada je dizajner Hubert de Givenchy pod svojim imenom osnovao modnu kuću. Godinu kasnije upoznao je Audrey Hepburn i počeo usko surađivati s njom. Givenchy je dizajnirao mnoge filmske kostime i haljine za društvena događanja za svoju ljupku muzu.

Potom je 1957. Givenchy predstavio parfem L'Interdit, kreiran posebno za očaravajuću glumicu. Tako su nastali Parfums Givenchy. Novi nezaboravni parfemi i širenje Givenchyja u svijet kozmetike započeo je 1989.

Osim legendarnog Givenchy L'Interdit, koji je u međuvremenu dočekao novu, moderniju interpretaciju u obliku ljupkog cvjetnog parfema, izuzetno su omiljeni i parfemi Givenchy Irresistible i Gentleman Givenchy.

Bezvremenski Givenchy parfemi stavljaju osobnost osobe koja ih nosi u prvi plan. Zahvaljujući jedinstvenom mirisnom potpisu ostat ćete u sjećanju sviju oko vas.