Givenchy Les Parfums Mythiques Vetyvertoaletna voda za muškarce

Givenchy Les Parfums Mythiques Vetyver toaletna voda za muškarce
Givenchy Les Parfums Mythiques Vetyver toaletna voda za muškarce
100 ml
512,00kn

Kod: GIV3190 | Dostupno
1
DPD dostava na kopnu
četvrtak 22. 10. 2020.
DPD dostava na otoke
ponedjeljak 26. 10. 2020.

Opis parfema Givenchy Les Parfums Mythiques Vetyver
Sastav

Toaletna voda Givenchy Vetyver započela je svoju priču kao osobni parfem Huberta de Givenchyja. Njezina jedinstvena mirisna kompozicija kreirana je po mjeri velikog dizajnera na osnovi od tri varijacije vetivera. Ovaj parfem, kao stvoren za pravog džentlmena, mogao se nabaviti isključivo u buticima Givenchy u Parizu, Londonu i New Yorku, čineći ga luksuznim objektom žudnje.

  • drvenasto-aromatični miris
  • u mirisnoj kompoziciji glavnu ulogu igra vetiver
  • u početku je bila dostupna isključivo u odabranim buticima Givenchy

Sastav mirisa
Uvod pripada citrusnim notama bergamota praćenim mirisom aromatičnih listića korijandra. Baza mirisa, koja će se najduže zadržati na vašoj koži, puna je toplih nota sandalovine. Vetiver nadopunjuje svaki navedeni sastojak i kao lajtmotiv povezuje cijelu kompoziciju od glave, preko srca, pa sve do baze.

Sastav

Tzv visoke note – se šire odmah nakon nanošenja. Stvaraju prvi dojam i u pravilu su vrlo intenzivne, iščezavaju brzo.
Glava
bergamot, vetiver
Tzv. srednje note – "Srce" nastaje nekoliko minuta, nakon što iščezne "glava". Uobičajeno traje 2-3 sata.
Srce
korijander, vetiver
Tzv. niske note – posljednja i najdulja faza parfema. Otprilike traje 4 sata, ali može trajati i cijeli dan.
Baza
sandalovina, vetiver
Vrsta mirisa
drveni

O brendu Givenchy

Luksuzni modni komadi, kvalitetna kozmetika i prekrasni parfemi. To je francuski brend Givenchy koji već više od 60 godina odaje počast modi i ljepoti izazivajući svoje kupce da pronađu svoj vlastiti, jedinstveni stil i budu ono što jesu.

Priča brenda Givenchy rodila se u Parizu 1952. kada je dizajner Hubert de Givenchy pod svojim imenom osnovao modnu kuću. Godinu kasnije upoznao je Audrey Hepburn i počeo usko surađivati s njom. Givenchy je dizajnirao mnoge filmske kostime i haljine za društvena događanja za svoju ljupku muzu.

Potom je 1957. Givenchy predstavio parfem L'Interdit, kreiran posebno za očaravajuću glumicu. Tako su nastali Parfums Givenchy. Novi nezaboravni parfemi i širenje Givenchyja u svijet kozmetike započeo je 1989.

Osim legendarnog Givenchy L'Interdit, koji je u međuvremenu dočekao novu, moderniju interpretaciju u obliku ljupkog cvjetnog parfema, izuzetno su omiljeni i parfemi Givenchy Irresistible i Gentleman Givenchy.

Bezvremenski Givenchy parfemi stavljaju osobnost osobe koja ih nosi u prvi plan. Zahvaljujući jedinstvenom mirisnom potpisu ostat ćete u sjećanju sviju oko vas.  

Ocjena Givenchy Les Parfums Mythiques Vetyver