Givenchy Gentleman Givenchy dezodorans u spreju za muškarce

1×
Givenchy Gentleman Givenchy dezodorans u spreju za muškarce
Givenchy Gentleman Givenchy dezodorans u spreju za muškarce
150 ml
184,00kn

Kod: GIV0257 | Dostupno
1
DPD dostava na kopnu
utorak 18. 05. 2021.
DPD dostava na otoke
četvrtak 20. 05. 2021.

Opis Givenchy Gentleman Givenchy
Sastav

Spojite svoje mirise u harmoničnu cjelinu. Dezodorans Givenchy Gentleman Givenchy Gentleman Givenchy oslobađa isti miris kao i parfem u flakonu, a zajedno čine savršen par.

Svojstva:

  • razveselit će svakog muškarca
  • ostavlja dugotrajan osjećaj svježine
  • savršeno pristaje uz parfem kao poklon

Sastav

Vrsta pakiranja
sprej

O brendu Givenchy

Luksuzni modni komadi, kvalitetna kozmetika i prekrasni parfemi. To je francuski brend Givenchy koji već više od 60 godina odaje počast modi i ljepoti izazivajući svoje kupce da pronađu svoj vlastiti, jedinstveni stil i budu ono što jesu.

Priča brenda Givenchy rodila se u Parizu 1952. kada je dizajner Hubert de Givenchy pod svojim imenom osnovao modnu kuću. Godinu kasnije upoznao je Audrey Hepburn i počeo usko surađivati s njom. Givenchy je dizajnirao mnoge filmske kostime i haljine za društvena događanja za svoju ljupku muzu.

Potom je 1957. Givenchy predstavio parfem L'Interdit, kreiran posebno za očaravajuću glumicu. Tako su nastali Parfums Givenchy. Novi nezaboravni parfemi i širenje Givenchyja u svijet kozmetike započeo je 1989.

Osim legendarnog Givenchy L'Interdit, koji je u međuvremenu dočekao novu, moderniju interpretaciju u obliku ljupkog cvjetnog parfema, izuzetno su omiljeni i parfemi Givenchy Irresistible i Gentleman Givenchy.

Bezvremenski Givenchy parfemi stavljaju osobnost osobe koja ih nosi u prvi plan. Zahvaljujući jedinstvenom mirisnom potpisu ostat ćete u sjećanju sviju oko vas.  

Ocjena Givenchy Gentleman Givenchy1