Garnier Lift Expert 45+

kozmetički set II.

Garnier Lift Expert 45+ kozmetički set II.
Garnier Lift Expert 45+ kozmetički set II.
Garnier Lift Expert 45+ kozmetički set II.
kozmetički set II.
75,90kn

Kod: GAR2081 | Više od 20 kom na zalihi

Set sadrži: Lift Expert 45+ Daily Anti-Wrinkle Cream 50 ml + Night Wrinkle Cream 50 ml

kom
DPD dostava na kopnu
srijeda, 24. 10. 2018.
Garnier Lift Expert 45+
kozmetički set II. | 75,90kn

Osobine

Dob
bore
Prema problemu kože lica
bore i linije, učvršćivanje i lifting
Tip kože lica
za sve tipove kože lica

O brandu Garnier

Već više od jednog stoljeća kozmetika Garnier utječe na živote muškaraca i žena diljem svijeta. Osnovana je u Francuskoj, te je postupno našla mjesto među najuglednijim kozmetičkim brandovima.

Njenu priču je 1904. godine počeo pisati frizer Alfred Amour Garnier. Napravio je prvi biljni tonik za ljepotu kose koji je vrlo brzo postao bestseler. Godine 1960. rodila se prva boja za kosu Garnier za kućnu uporabu, a žene su na svoju kosu počele gledati kao na modni detalj. U ostale proizvode koji su odmah stekli popularnost, uvrštavamo na primjer micelarnu vodu Garnier ili gel za čišćenje Garnier Pure Active.

Brand Garnier uvijek vrlopozorno sluša svoje klijente, a rezultat njihovih potreba donosi kroz proizvode za njegu kože i kose: garnier micellar water, garnier face wash, garnier moisturizer, garnier skin active i garnier skin care. Ne zaboravimo ni proizvode za kosu: garnier hair color i garnier nutrisse. Kreira proizvode koji zaista djeluju, lako su dostupni i čine da svakodnevni rituali njege za ljepotu budu lakši. Zahvaljujući upravo ovim činjenicama, kozmetika Garnier je postala toliko uspješna da je danas možete pronaći u više od 120 zemalja širom svijeta.