Svi parfemi s karakterom sada su 20 % sniženi. Upišite kod YOU u košaricu

Akcija traje od 26.7. do 1.8.2021. i ne odnosi se na proizvode na akciji ni na totalnom sniženju.

Ženski parfemi prema osobnosti

Romantična

Parfemi savršeni za romantične sanjarke koje će se zaljubiti u nježne mirise cvijeća, vanilije i voća. Birajte između parfema koji će čari romantike unijeti i u svakodnevicu.

Odvažna

Bilo koji od ovih osebujnih parfema bit će savršen suputnik u pustolovinama i prikupljanju novih doživljaja. Odvažite se i isprobajte nešto novo.

Moderna

Ovdje će svaka žena koja ide u korak s vremenom doći na svoje. Otkrijte izbor modernih parfema pogodnih za svaku priliku i izaberite parfem po kojem će vas svatko prepoznati.

Muški parfemi prema osobnosti

Sportski

Osvježavajući, čisti mirisi napunit će vas novom energijom i odvažnošću. Pogodni su za svakodnevno nošenje, ali i za posebne prilike, trčanje ili redovni odlazak u teretanu.

Ekstravagantan

Parfemi za muškarce koji žele ostaviti snažan dojam i ne boje se biti u središtu pozornosti. Naglasite svoju jedinstvenu osobnost jedinstvenim parfemom.

Biznismen

Samouvjereni, karizmatični, izravni. Zahvaljujući svojem izvanrednom intenzitetu, postojani su tijekom cijelog dana. Pronašli smo parfeme kao stvorene za biznismena koji želi samo ono najbolje.