Preskočite na glavni sadržaj
Etat Libre d’Orange Soul Of My Soul parfemska voda uniseks
Etat Libre d’Orange Soul Of My Soul parfemska voda uniseks
Etat Libre d’Orange Soul Of My Soul parfemska voda uniseks
Glava
bergamot, ružičasti papar, tamjan
Srce
velur, ruža, korijen orrisa
Baza
sandalovina, madagaskarska vanilija, mošus, benzoin, tonka grah
Vrsta mirisacitrusni, cvjetni, kožni, mošusni

Dušo moje duše, izraz kojim se u pričama poput Tisuću i jedne noći naziva voljena osoba, nešto je što bi svatko volio čuti. Parfemska voda uniseks Etat Libre d’Orange Soul Of My Soul prepoznaje nevidljivu prisutnost duše koja nas povezuje s nečim većim od nas samih. Pomalo poput traga mirisa u zraku ili na koži.

Miris Etat Libre d’Orange Soul Of My Soul  je kremasta eksplozija, gdje se mošus miješa s maslacem perunika i balzamom vanilije i gdje se dragocjeni sastojci nude u čast božanskog, poput pročišćenog maslaca na drevnom oltaru.

  • drvenast i pikantan miris koji budi uzvišene osjećaje
  • poput mirisne žrtve kojom se priziva božansko
  • nevidljiv, no bogato prisutan, baš poput duše

Sastav mirisa
Miris se otvara notama talijanskog bergamota, tajanstvenom esencijom somalskog tamjana te ružičastim paprom CO2. Nakon gornjih nota na vašoj će se koži pojaviti maslac perunike, apsolut ruže te akord kože, da bi se čitava kompozicija zaokružila australskom sandalovinom, akordom georgijevog drva i vanilijom s Madagaskara. U kompoziciji su još prisutni mošus, tonka mahuna i bezoin.

Priča o mirisu
Inspiracija za ovaj miris dolazi iz priča o velikim ljubavima i razmišljanjima o duši. Duša je neopipljiva i spaja različite svjetove te kao djelić onog najljepšeg i savršenog u nama ostaje i nakon što nas više nema – baš poput traga ovog prekrasnog mirisa.

Pomnim čitanjem priča poput onih u Tisuću i jedne noći spoznajemo da čista senzualnost ne može nadoknaditi spoj dviju duša i da u zagrljaju voljene osobe razumijemo značenje freze – duša moje duše, kao da se njime u nas utisnula kozmička i univerzalna duša, koja je bila tu i prije nastanka svijeta.

Etat Libre d’OrangeSoul Of My Soul parfemska voda uniseks

231,60
45 % povoljnije
100 ml
126,00

Dostupno | 126,00 / 100 ml, PDV uključen | Kod: ELD00482
1
Želim znati više o graviranju
DPD - Dostava na kućnu adresu
utorak 05. 03. 2024.
Osobno preuzimanje
utorak 05. 03. 2024.