Etat Libre d’Orange Etat Libre d'Orange Charogneparfemska voda uniseks

Etat Libre d’Orange Etat Libre d'Orange Charogne parfemska voda uniseks 100 ml
Etat Libre d’Orange Etat Libre d'Orange Charogne parfemska voda uniseks 100 ml
100 ml

Kod: ELD0265 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju
Poklon za vas
Iskoristite besplatnu dostavu za sve narudžbe.

Opis parfema Etat Libre d’Orange Etat Libre d'Orange Charogne
Sastav

Uniseks parfemska voda Etat Libre d’Orange Charogne savršen je miris za sve nezavisne žene i muškarce koji žive prema svojim pravilima.

  • miris kože
  • uniseks miris – za muškarce i za žene
  • za cijeli dan

Sastav

Sadržaj
vanilija, mošus, labdanum, ambrette, bergamot, mirisnica, ylang-ylang, tamjan, đumbir, styrax, ružičasti papar, jasmin, ljiljan, kardamom, koža
Vrsta mirisa
kožni

O brendu Etat Libre d’Orange

Etat Libre d’Orange su nekonvencionalni parfemi koji će vas šokirati! Ovi kontroverzni mirisi puni čulnosti zainteresirali su cijeli svijet. Njihova neuobičajena aroma zaintrigirat će svakoga tko rado traži originalne stvari i ne boji se biti ekstravagantan.

Francuski brand parfema Etat Libre d’Orange nastao je 2006. godine. Njegov cilj je ponuditi klijentima pouzdano poznate mirise iz svakodnevnog života s kojima nikome ne bi palo na pamet se namirisati. Izuzetkom nisu ni na primjer aroma parfema koji podsjeća na ljudske sekrete.

U nastanku parfema Etat Libre d’Orange sudjelovao je također i veliki broj slavnih ličnosti i modnih kreatora. Probajte originalne parfeme Etat Libre d’Orange i obogatite tako svoj stil života nečim naprosto originalnim!

Ocjena Etat Libre d’Orange Etat Libre d'Orange Charogne