Estée LauderWhite Linen krema za tijelo

Estée Lauder White Linen krema za tijelo
Estée Lauder White Linen krema za tijelo
200 ml

Kod: EST4548 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju
Poklon za vas
Besplatna dostava za kupnju iznad 200 kn.

Opis Estée Lauder White Linen
Sastav

Neka uživanje u luksuznom mirisu tijekom jutarnjih i večernjih rituala u kupaonici bude jednako čarobno. Proizvod za njegu tijela Estée Lauder White Linen probudit će vam osjetila i omiljenim mirisom razmaziti i vašu kožu.

Svojstva:

  • naglašava intenzitet parfema iz iste kolekcije
  • osigurava koži komfor i vitalnost
  • osigurava dugotrajnu hidrataciju i glatkoću

Sastav

Tekstura
krema

O brendu Estée Lauder

Estée Lauder kozmetika nosi ime svoje osnivačice koja je u 20. stoljeću izazvala doslovce revoluciju u svijetu ljepote. Kao nećakinja ljekarnika, Estée je još od rane mladosti bila u doticaju s proizvodnjom kozmetike te je uskoro pripremila svoju prvu kremu za lice. Godine 1946. je pokrenula prodaju vlastitih Estée Lauder proizvoda.

Brand Estée Lauder je izgrađen na posvećenosti, ustrajnosti i strasti. Estée je često posjećivala salone ljepote u cijelom New Yorku. Brand je napredovao zahvaljujući preporukama pojedinih kupaca i Estée Lauder proizvodi za njegu lica su uskoro stekli slavu.

Mala tvrtka postupno se pretvorila u vrhunski brand međunarodnog karaktera. Legendarni Estée Lauder puder danas je sastavni dio kozmetičke opreme mnogih žena, a Estée Lauder krema za lice je zahvaljujući luksuznim sastojcima i znanstvenom pristupu to najbolje što možete svojoj koži priuštiti. Filozofija branda Estée Lauder vrlo je jednostavna – svaka žena može izgledati lijepo, bez obzira na godine.

Ocjena Estée Lauder White Linen