Opis proizvoda Estée Lauder Pure Color Envy
Osobine

Maštate o usnama na kojima će vam svi zavidjeti? Ruž za oblikovanje usana Estée Lauder Pure Color Envy vašim će usnama, osim savršene boje, dati i savršen oblik. Sadrži višebojne pigmente koji omogućavaju njihovo precizno definiranje.

Kremasti sastav s hidratantnim kompleksom na usnama ostavlja cjelodnevni osjećaj ugode, a dolazi u toliko nijansi da će svaka žena s lakoćom odabrati onu koja će savršeno odgovarati tonu njezine kože. Praktični aplikator prati oblik usana omogućavajući savršeno nanošenje. Intenzivna boja i senzualno meke usne s ovim ružem su vam na dohvat ruke.

Karakteristike:

  • za ravnomjerno obojene i lijepe usne tijekom čak osam sati
  • oblikuje i zaobljava oblik usana
  • hidratizira usne tijekom nošenja
  • intenzivno prekriva već u jednom sloju
  • ima vrlo ugodnu, kremastu teksturu

Sastav:

  • Moisture Complex – pomaže zadržati vlagu na usnama tijekom cijelog dana

Način upotrebe:
Nanesite ruž na gornju i donju usnu te ga nježno utrljajte.

Osobine

Nijansa
smeđa

O brendu Estée Lauder

Estée Lauder kozmetika nosi ime svoje osnivačice koja je u 20. stoljeću izazvala doslovce revoluciju u svijetu ljepote. Kao nećakinja ljekarnika, Estée je još od rane mladosti bila u doticaju s proizvodnjom kozmetike te je uskoro pripremila svoju prvu kremu za lice. Godine 1946. je pokrenula prodaju vlastitih Estée Lauder proizvoda.

Brand Estée Lauder je izgrađen na posvećenosti, ustrajnosti i strasti. Estée je često posjećivala salone ljepote u cijelom New Yorku. Brand je napredovao zahvaljujući preporukama pojedinih kupaca i Estée Lauder proizvodi za njegu lica su uskoro stekli slavu.

Mala tvrtka postupno se pretvorila u vrhunski brand međunarodnog karaktera. Legendarni Estée Lauder puder danas je sastavni dio kozmetičke opreme mnogih žena, a Estée Lauder krema za lice je zahvaljujući luksuznim sastojcima i znanstvenom pristupu to najbolje što možete svojoj koži priuštiti. Filozofija branda Estée Lauder vrlo je jednostavna – svaka žena može izgledati lijepo, bez obzira na godine.

Ocjena Estée Lauder Pure Color Envy