eShave Orange Sandalwood krema za brijanje

eShave Orange Sandalwood krema za brijanje
eShave Orange Sandalwood krema za brijanje
118 g

Kod: ESH00068 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju

Opis proizvoda eShave Orange Sandalwood
Osobine

Proizvod za brijanje eShave Orange Sandalwood osigurava potpuno gladak tijek vaše rutine prilikom brijanja.

Svojstva:

  • omogućuje lakše brijanje
  • uređaj lako klizi po koži
  • smiruje kožu
  • osigurava maksimalno glatko brijanje

Način upotrebe:
Manju količinu preparata nanesite na vlažno lice i vrat. Ravnomjerno kružnim pokretima razmazujte, dok ne počne pjeniti. Za nanošenje koristite kist za brijanje, uz čiju pomoć ćete preparat nanijeti na vlažno lice i vrat. Nakon brijanja temeljito isperite.

Osobine

Tekstura
krema
Tip kože lica
za sve tipove kože lica

O brendu eShave

Brand eShave čini brijanje ugodnijim za muškarce širom svijeta. Tvrtku eShave je 1996. osnovala poduzetnica Danielle Malka, koja je prilikom posjeta Londonu bila oduševljena visokom razinom ondašnjih frizerskih usluga koje su je nadahnule za stvaranje jedinstvene linije proizvoda utemeljene na tradicionalnoj koncepciji mokrog brijanja, a istovremeno je napravljena po mjeri suvremenog muškarca 21. stoljeća. Sve se sastoji od tri važna koraka posebnog programa za brijanje koji od običnog brijanja pravi užitak i sve to iz udobnosti vašeg doma.

Brijači i četke za brijanje eShave su proizvedeni od najkvalitetnijih materijala i njihov unikatni dizajn je istovremeno jedinstveno umjetničko djelo. Pjene za brijanje eShave imaju vrlo ugodan miris i teksturu koje nastaju upotrebom visoko kvalitetnih sastojaka. Svi proizvodi za brijanje eShave su proizvedeni odgovorno prema okolišu, ne sadrže sulfate, imaju ekološku ambalažu i pogodni su za vegane.

Ocjena eShave Orange Sandalwood