KAKVE ELEKTRIČNE UREĐAJE KOD NAS MOŽETE NAĆI?

Savršena frizura, blistavi, bijeli zubi, glatka koža bez dlačica i čisto lice bez ijedne mane? Notino.hr nudi kvalitetne električne uređaje najboljih svjetskih proizvođača uz koje ćete svoj izgled dovesti do potpunog savršenstva.

Bilo da maštate o bujnim valovima, savršeno ravnoj i sjajnoj kosi ili o kratkoj frizuri, naši uvijači za kosu, glačalasušila i trimeri uvijek su tu da pomognu u kreiranju najboljeg mogućeg stylinga.

 

Za savršeno glatku kožu bez ijedne dlačice vam nudimo epilatore za lice i tijelo kao i električne aparate za brijanje s baterijskim ili električnim napajanjem. Za muškarce imamo trimere za bradu pomoću kojih će sasvim jednostavno dotjerati svoju modernu punu bradu do savršenog oblika, kao i trimere za dlačice u nosu za još dotjeraniji izgled.

Prekrasni bijeli osmjeh pružit će vam električne četkice za zube uz koje u ponudi imamo i veliki broj zamjenskih glava. I da ne zaboravimo na njegu lica. Četka za čišćenje lica će očistiti vašu kožu lica koja će zablistati kao nikada prije.

U našoj širokoj ponudi električnih uređaja za muškarce i žene nalaze se prvoklasni brandovi Philips, Braun, BaBylissForeo i mnogi drugi, po povoljnim cijenama. Njegujte svoju ljepotu uz vidljive rezultate.

cijeli tekst sakriti tekst

Električni uređaji
Četka za ravnanje kose
Difuzori za kosu
Dodaci za elektro uređaje
Električna četka za sušenje i oblikovanje kose
Putna sušila i pegle
Sušila za kosu
Trimeri i aparati za brijanje i šišanje
Uvijači za kosu

Izabrali ste

  • L’Oréal Professionnel