Elancyl Slim Design

mlijeko za tijelo i mršavljenje za ravan trbuh

Elancyl Slim Design mlijeko za tijelo i mršavljenje za ravan trbuh
Elancyl Slim Design mlijeko za tijelo i mršavljenje za ravan trbuh
Elancyl Slim Design mlijeko za tijelo i mršavljenje za ravan trbuh
150 ml
190,90kn

Kod: ELC1301 | Više od 20 kom na zalihi
kom
DPD dostava na kopnu
petak, 22. 02. 2019.
Elancyl Slim Design
150 ml | 190,90kn

Opis kozmetike Elancyl Slim Design

Preparat Elancyl Slim Design pomaže na putu do vitkijeg stasa.

Svojstva:

  • pomaže pri mršavljenju, oblikuje i modelira struk, zadnjicu i bedra
  • vidljivo zaglađuje kožu
  • učinkovito smanjuje celulit

Način upotrebe:
Preparat nanesite kružnim pokretima na dijelove tijela pogođene prekomjernim masnim tkivom i celulitom (struk, zadnjica, bedra). Masirajte dok se preparat ne upije.

Osobine

Tekstura
mlijeko
Tip kože
za sve tipove kože

O brandu Elancyl

Kozmetika Elancyl brine za žensku ljepotu u svim životnim dobima već od 1971. godine. Istraživanje koje je za brand ključno traži nove potencijalne zanimljive učinkovite tvari koje rješavaju čvrstoću kože, toniranje, energiju, svježinu, regeneraciju i drugo.

Jedna od ključnih godina u području njege za tijelo bila je 1978. godina kada je po prvi put upotrijebljen kofein u borbi protiv celulita, i to upravo u proizvodima branda Elancyl. Sljedeći prekretnički korak bilo je fokusiranje na tzv. kronobiologiju koja se bavi uporabom učinkovitih prirodnih materija u skladu s bioritmom.

Osnovna orijentacija proizvoda je učvršćivanje kože tijela, mršavljenje, prevencija i rješavanje problema strija. Ljepota nije stalna, žene uvijek teže za ljepšim izgledom i tijekom života dolazi do mnogo promjena. Odrastanje, trudnoća, gubljenje mase ili dobijanje iste, sve to su trenuci u kojima se možete prepustiti rukama Elanycl, a rezultat će biti vaša ljepša i čvršća koža.