EisenbergSecret VI Cuir d'Orient parfemska voda za muškarce

Eisenberg Secret VI Cuir d'Orient parfemska voda za muškarce
Eisenberg Secret VI Cuir d'Orient parfemska voda za muškarce
Besplatna dostava
100 ml
1.105,00kn

Više od 5 kom na zalihi | Kod: EIS0272
1
DPD dostava na kopnu
utorak 07. 12. 2021.
Osobno preuzimanje
utorak 07. 12. 2021.

Otkrijte esenciju zavođenja. Muška parfemska voda Eisenberg Secret VI Cuir d'Orient očarat će vas svojim jedinstvenim, ponosnim karakterom kože koji ležerno obavija zavodljivog muškarca.

  • očaravajući orijentalno kožni miris
  • za šarmantne muškarce koji žele otkriti čaroliju zavođenja
  • posebno će se istaknuti u večernjim prigodama, ali može se nositi i danju

Sastav mirisa
Koža, u kontrastu s voćnim notama crnog ribiza, stapa se u glavi mirisa Eisenberg Secret VI Cuir d'Orient s malinama, paprom i šafranom, namećući svoj stil i ostavljajući divlji otisak u srcu kompozicije. Upravo tu njezini intenzivni tragovi, naglašeni dubinom tamjana, pokazuju svoj osvajački karakter. Note kože i tamjana dopunjuju ljubičica, ruža i jasmin, a u bazi svoje mjesto prepuštaju notama cedrovine i ruže, jantar, divljeg pelina, pralina i mošusa.

Sastav

Tzv visoke note – se šire odmah nakon nanošenja. Stvaraju prvi dojam i u pravilu su vrlo intenzivne, iščezavaju brzo.
Glava
crni ribiz, šafran, papar, malina
Tzv. srednje note – "Srce" nastaje nekoliko minuta, nakon što iščezne "glava". Uobičajeno traje 2-3 sata.
Srce
ljubičica, koža, jasmin, ruža, tamjan
Tzv. niske note – posljednja i najdulja faza parfema. Otprilike traje 4 sata, ali može trajati i cijeli dan.
Baza
jantar, praline, bušin, mošus, palisander , sandalovina
Vrsta mirisa
orijentalni, kožni

Eisenberg, francuski brand luksuzne kozmetike i parfema, spoj je ljepote, nadvremenskog i savršenstva. Nosi ime svog osnivača, Joséa Eisenberga, koji je svojim stvaralačkim entuzijazmom i beskompromisnim pristupom brandu udahnuo život, strast i istinski smisao.

Već u 21. godini José Eisenberg počeo je raditi u modnoj industriji. Međutim, kasnije se dugo bavio i djelovao i u području informatike. Kada je 2000. godine osnovao svoj kozmetički brand, iznjedrio je svijet koji njegove dvije velike strasti – umjetnost i vrhunsku tehnologiju – povezuje na jedinstven način.

Svi proizvodi za njegu lica i kože branda Eisenberg sadrže aktivne prirodne sastojke, luksuzne sirovine poput dijamantne prašine ili čistog zlata, te i patentirani kompleks Trio-Molecular. Rezultat je petnaestogodišnjih istraživanja i predstavlja veoma učinkovito oružje u prevenciji i korigiranju znakova starenja kože.

Parfemi Eisenberg odraz su snova samog kreatora. Sastavnim su dijelom luksuzne kolekcije mirisa, kolekcije dragocjene poput emocija koje će u vama probuditi.