Eisenberg Classique

kozmetički set

Eisenberg Classique kozmetički set
Eisenberg Classique kozmetički set
Eisenberg Classique kozmetički set
Besplatna dostava
1.060,00kn

Kod: EIS00293 | Više od 20 kom na zalihi

Set sadrži: Anti-Age Treatment 50 ml + Body Lifting Treatment 15 ml + 2x Moisturising Smoothing Serum 3 ml

kom
DPD dostava na kopnu
četvrtak 28. 03. 2019.
Eisenberg Classique
| 1.060,00kn

Osobine

Dob
za sve dobne skupine
Prema problemu kože lica
bore i linije
Tip kože lica
za sve tipove kože lica
Tip seta
Kozmetički set

O brandu Eisenberg

Eisenberg, francuski brand luksuzne kozmetike i parfema, spoj je ljepote, nadvremenskog i savršenstva. Nosi ime svog osnivača, Joséa Eisenberga, koji je svojim stvaralačkim entuzijazmom i beskompromisnim pristupom brandu udahnuo život, strast i istinski smisao.

Već u 21. godini José Eisenberg počeo je raditi u modnoj industriji. Međutim, kasnije se dugo bavio i djelovao i u području informatike. Kada je 2000. godine osnovao svoj kozmetički brand, iznjedrio je svijet koji njegove dvije velike strasti – umjetnost i vrhunsku tehnologiju – povezuje na jedinstven način.

Svi proizvodi za njegu lica i kože branda Eisenberg sadrže aktivne prirodne sastojke, luksuzne sirovine poput dijamantne prašine ili čistog zlata, te i patentirani kompleks Trio-Molecular. Rezultat je petnaestogodišnjih istraživanja i predstavlja veoma učinkovito oružje u prevenciji i korigiranju znakova starenja kože. Parfemi Eisenberg odraz su snova samog kreatora. Sastavnim su dijelom luksuzne kolekcije mirisa, kolekcije dragocjene poput emocija koje će u vama probuditi.