Dsquared2Wood Pour Homme poklon set za muškarce

Dsquared2 Wood Pour Homme poklon set za muškarce
Dsquared2 Wood Pour Homme poklon set za muškarce

Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju | Kod: DS200840

toaletna voda 100 ml + parfumirani gel za tuširanje 100 ml + Novčanik za kartice 1 kom

Luksuzni parfem je uvijek dobar izbor ako želite nekoga razveseliti. Parfemski set za muškarce Dsquared2 Wood Pour Homme, u elegantnom pakiranju, još će više razveseliti vaše bližnje. Posegnite za čarima savršeno usklađenog seta i možete biti sigurni da nećete pogriješiti.

Svojstva:

  • parfemski poklon setovi umnažaju radost
  • odlična ideja za poklon
  • razveselit će svakog muškarca

Set sadrži:

  • toaletna voda 100 ml
  • parfumirani gel za tuširanje 100 ml
  • Novčanik za kartice 1 kom

Sastav

Vrsta mirisa
citrusni, drveni
Tip seta
Poklon set

Born in Canada, Made in Italy. Tako zvuči slogan modnog branda Dsquared2. Njihovo stvaralaštvo spaja svjetske trendove s talijanskim bezvremenskim stilom. Originalna, provokativna i uvijek u trendu - takvi su i odjeća i parfemi ovog talijanskog branda.

Za nastanak branda Dsquared2 zaslužni su kanadski blizanci Dean i Dan Caten, koji su 1986. prvo osnovali ženski modni brand DEanDan. Braća se 1991. sele u Milano i tu rade kao dizajneri za modne kuće Versace i Diesel. Potom 1995. zajedno osnivaju vlastiti brand Dsquared2, koji obožavaju i svjetske zvijezde poput Madonne, Britney Spears, Justina Timberlakea i Christine Aguilere.

Prvi muški parfem branda – Dsquared2 He Wood – lansiran je 2007. Godinu dana kasnije pridružuje mu se ženska parfemska voda Dsquared2 She Wood. Kao što već i sam naziv otkriva, radi se o parfemima u kojima drvo ima glavnu ulogu. Svakako valja spomenuti i Wood Dsquared2 Pour Homme, citrusno-drvenasti parfem za muškarce, i toaletnu vodu Wood Dsquared2 Pour Femme za žene, koja se ističe svojim cvjetno-drvenastim notama.