Dr. HauschkaFacial Care intenzivna njega za nesavršenosti na licu

Dr. Hauschka Facial Care intenzivna njega za nesavršenosti na licu
Dr. Hauschka Facial Care intenzivna njega za nesavršenosti na licu
40 ml

Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju | Kod: DHA0886

Lokalna njega Dr. Hauschka Facial Care će se pobrinuti za problematična mjesta na licu, umiriti nadraženost i potaknuti prirodan proces obnove kože.

Svojstva:

  • lokalno sanira simptome problematične kože
  • reducira prekomjerno stvaranje sebuma
  • pruža potrebnu hidrataciju i njegu
  • ublažava crvenilo kože

Način upotrebe:
Nanesite na očišćeno lice i umasirajte kružnim pokretima.

Osobine

Tip kože lica
problematična
Učinak
protiv akni, smanjivanje pora
Zaštita od sunca
bez SPF
Kada koristiti
za dan i noć

Kozmetiku Dr. Hauschka je osnovao 1967. godine Rudolf Hauschka koji je svoja saznanja iz oblasti homeopatije iskoristio za razvoj kozmetičkih preparata. Proizvodi Dr. Hauschka sadrže ekstrakte iz biljaka uzgajanih u takozvanim biodinamičkim vrtovima. Sve biljke se obrađuju ručno i maksimalno obzirno. Velika pozornost se obraća na to da esencije budu dugo održive i bez dodataka alkohola.

Preparati Dr. Hauschka imaju certifikat BDIH, dakle nisu testirani na životinjama i ne sadrže nikakve naftne produkte, sintetičke boje niti mirise. Osim homeopatika i proizvoda, Dr. Hauschka danas nudi i odabrana sredstva za oralnu higijenu. Proizvodi Dr. Hauschka također stimuliraju neke procese koji se odigravaju u samom licu i poštuju njegov prirodan ritam.

Brand Dr. Hauschka sigurno će zainteresirati sve one kojima je bliska antropozofička medicina, one koji traže kvalitetnu prirodnu kozmetiku za razumnu cijenu i rado bi isprobali kakvi su učinci proizvoda biodinamičke poljoprivrede.