Dr. HauschkaBody Care svilenkasti puder za tijelo

1×
Dr. Hauschka Body Care svilenkasti puder za tijelo
Dr. Hauschka Body Care svilenkasti puder za tijelo
50 g
214,90kn

Kod: DHA1016 | Dostupno
1
DPD dostava na kopnu
utorak 02. 11. 2021.
DPD dostava na otoke
četvrtak 04. 11. 2021.

Opis Dr. Hauschka Body Care
Osobine

Svojstva:

  • dugoročno pruža osjećaj komfora i čistoće
  • njeguje kožu i brine se o njoj

Način upotrebe:
Pogodan za svaki dan.

Potpuni popis sastojaka

ORYZA SATIVA STARCH, SERICA POWDER, SILICA, PARFUM, LINALOOL, LIMONENE, GERANIOL, COUMARIN, CITRONELLOL, CITRAL, GENTIANA LUTEA ROOT EXTRACT, QUERCUS ROBUR BARK EXTRACT, SALVIA OFFICINALIS LEAF EXTRACT, SOLUM DIATOMEAE. AUS NATÜRLICHEN ÄTHERISCHEN ÖLEN Proizvođač je odgovoran za sastojke proizvoda. Preporučujemo provjeru popisa sastojaka proizvoda izravno na njegovoj ambalaži zbog potencijalnih promjena.
Cijeli tekst

Osobine

Vrsta pakiranja
prah
Tekstura
puder u prahu
Tip kože
za sve tipove kože

O brendu Dr. Hauschka

Kozmetiku Dr. Hauschka je osnovao 1967. godine Rudolf Hauschka koji je svoja saznanja iz oblasti homeopatije iskoristio za razvoj kozmetičkih preparata. Proizvodi Dr. Hauschka sadrže ekstrakte iz biljaka uzgajanih u takozvanim biodinamičkim vrtovima. Sve biljke se obrađuju ručno i maksimalno obzirno. Velika pozornost se obraća na to da esencije budu dugo održive i bez dodataka alkohola.

Preparati Dr. Hauschka imaju certifikat BDIH, dakle nisu testirani na životinjama i ne sadrže nikakve naftne produkte, sintetičke boje niti mirise. Osim homeopatika i proizvoda, Dr. Hauschka danas nudi i odabrana sredstva za oralnu higijenu. Proizvodi Dr. Hauschka također stimuliraju neke procese koji se odigravaju u samom licu i poštuju njegov prirodan ritam.

Brand Dr. Hauschka sigurno će zainteresirati sve one kojima je bliska antropozofička medicina, one koji traže kvalitetnu prirodnu kozmetiku za razumnu cijenu i rado bi isprobali kakvi su učinci proizvoda biodinamičke poljoprivrede.

Ocjena Dr. Hauschka Body Care1