Dolce & Gabbana Velvet Pure

parfemska voda za žene 150 ml

Dolce & Gabbana Velvet Pure parfemska voda za žene 150 ml
Dolce & Gabbana Velvet Pure parfemska voda za žene 150 ml
150 ml

Kod: DOG3696 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju
Dolce & Gabbana Velvet Pure
150 ml

Opis parfema Dolce & Gabbana Velvet Pure

Parfemska voda Dolce & Gabbana Velvet Pure je neodoljivi miris jedinstvene arome koji će vas pratiti tijekom cijeloga dana.

  • svježi i čisti miris
  • cvjetni miris
  • za senzualnu ženu
  • za svaki dan

Sastav

Glava
galbanum, jasmin, labdanum, smokvin list
Srce
iglica, narcis, tuniski neroli
Baza
haitski vetiver, korijen perunike
Vrsta mirisa
cvjetni, zeleni

O brendu Dolce & Gabbana

Dolce & Gabbana – u svijetu mode postoji nekoliko brandova za koje su čuli i oni koje moda previše i ne zanima. Tu se ubrajaju i Dolce & Gabbana, poznati talijanski brand koji osim odjeće, torbi ili cipela nije zaobišao ni jedan od najbitnijih dodataka, odnosno mirise. Parfemi Dolce & Gabbana se ne boje biti lagano ekstravagantni i u centru pozornosti. U njima je skriven talijanski temperament – otvoreni, strasni, samouvjereni i također pomalo tajanstveni.

Talentirani dizajneri Domenico Dolce i Stefano Gabbana stvorili su poslovni brand od svojih prezimena i na tržište donijeli jednu od najspecifičnijih modnih linija s jedinstvenim stilom i neodoljivom elegancijom. Dolce & Gabbana predstavljaju autentičan i nekonvencionalan luksuz. Jaki identitet dobijao je na snazi i ukusu cijelog desetljeća već od samoga osnivanja 1985. godine. Nesvakidašnja kreativnost osnivača se prenijela u izraz i cijelu strategiju branda, a pomogla je u izgradnji današnje čvrste pozicije.

Ocjena Dolce & Gabbana Velvet Pure

Dodati novu recenziju

Ovaj proizvod do sada nitko nije ocijenio, budite prvi!