Dolce & Gabbana The Brush

kist za puder

Dolce & Gabbana The Brush kist za puder
Dolce & Gabbana The Brush kist za puder
Dolce & Gabbana The Brush kist za puder
kist za puder
393,00kn

Kod: DOG1313 | 3 kom na zalihi
kom
DPD dostava na kopnu
utorak, 25. 09. 2018.
Dolce & Gabbana The Brush
kist za puder | 393,00kn

Opis kozmetike Dolce & Gabbana The Brush

Kist Dolce & Gabbana The Brush osigurava savršeno šminkanje vašeg lica.

Svojstva:

  • za nanošenje puderastih proizvoda
  • ima nježne čekinje
  • precizna i laka aplikacija
  • odlično rukovanje

Sastojci:

  • od prirodnih vlakana

Način upotrebe:
Malu količinu šminke nanesite na lice po potrebi. Pomoću kista nanesite na konture lica. Nježnim potezima potom proizvod dobro razmažite.

O brandu Dolce & Gabbana

Dolce&Gabbana – u svijetu mode postoji nekoliko brandova za koje su čuli i oni koje moda previše i ne zanima. Tu se ubrajaju i Dolce&Gabbana, poznati talijanski brand koji osim odjeće, torbi ili cipela nije zaobišao ni jedan od najbitnijih dodataka, odnosno mirise. Parfemi Dolce&Gabbana se ne boje biti lagano ekstravagantni i u centru pozornosti. U njima je skriven talijanski temperament – otvoreni, strasni, samouvjereni i također pomalo tajanstveni.

Talentirani dizajneri Domenico Dolce i Stefano Gabbana stvorili su poslovni brand od svojih prezimena i na tržište donijeli jednu od najspecifičnijih modnih linija s jedinstvenim stilom i neodoljivom elegancijom. Dolce&Gabbana predstavljaju autentičan i nekonvencionalan luksuz. Jaki identitet dobijao je na snazi i ukusu cijelog desetljeća već od samoga osnivanja 1985. godine. Nesvakidašnja kreativnost osnivača se prenijela u izraz i cijelu strategiju branda, a pomogla je u izgradnji današnje čvrste pozicije.

Menu