Dolce & Gabbana The Brush kist za puder

 • Dolce & Gabbana The Brush kist za puder
   više

  Varijante Dolce & Gabbana The Brush

  • Dolce & Gabbana The Brush kist za puder  kist za puder 

   Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju.


   Kod: DOG1313

  Gore

  Opis kozmetike Dolce & Gabbana The Brush

  Kist Dolce & Gabbana The Brush osigurava savršeno šminkanje vašeg lica.

  Svojstva:

  • za nanošenje puderastih proizvoda
  • ima nježne čekinje
  • precizna i laka aplikacija
  • odlično rukovanje

  Sastojci:

  • od prirodnih vlakana

  Način upotrebe:

  Malu količinu šminke nanesite na lice po potrebi. Pomoću kista nanesite na konture lica. Nježnim potezima potom proizvod dobro razmažite.

  Gore

  O brandu Dolce & Gabbana

  Dolce & Gabbana – u svijetu mode postoji nekoliko brandova za koje su čuli i oni koje moda previše i ne zanima. Tu se ubrajaju i Dolce & Gabbana, poznati talijanski brand koji osim odjeće, torbi ili cipela nije zaobišao ni jedan od najbitnijih dodataka, odnosno mirise. Parfemi Dolce & Gabbana se ne boje biti lagano ekstravagantni i u centru pozornosti. U njima je skriven talijanski temperament – otvoreni, strasni, samouvjereni i također pomalo tajanstveni.

  Talentirani dizajneri Domenico Dolce i Stefano Gabbana stvorili su poslovni brand od svojih prezimena i na tržište donijeli jednu od najspecifičnijih modnih linija s jedinstvenim stilom i neodoljivom elegancijom. Dolce & Gabbana predstavljaju autentičan i nekonvencionalan luksuz. Jaki identitet dobijao je na snazi i ukusu cijelog desetljeća već od samoga osnivanja 1985. godine. Nesvakidašnja kreativnost osnivača se prenijela u izraz i cijelu strategiju branda, a pomogla je u izgradnji današnje čvrste pozicije.

  Gore

  Ocjena Dolce & Gabbana The Brush

  Što o Dolce & Gabbana The Brush mislite vi?

  Polja označena zvjezdicom * se moraju ispuniti.


  Ocjena *


  Slanjem potvrđujete suglasnost s obradom osobnih podataka u svrhu obrade i prikaza vrednovanja proizvoda društva Notino s.r.o. Svoju suglasnost imate pravo opozvati. Više informacija pronaći ćete u Načelima o obradi osobnih podataka.