Dolce & GabbanaLight Blue Pour Homme energetski sprej za tijelo za muškarce

Dolce & Gabbana Light Blue Pour Homme energetski sprej za tijelo za muškarce
Dolce & Gabbana Light Blue Pour Homme energetski sprej za tijelo za muškarce
125 ml

Kod: DOG08633 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju

Opis Dolce & Gabbana Light Blue Pour Homme

Ne dozvolite da vas bilo što zaustavi, uživajte u uzbuđenju uvijek i svuda. Muški sprej za tijelo Dolce & Gabbana Light Blue Pour Homme pruža trenutačni val energije za sva osjetila, potiče i motivira uspješno svladavanje svake prepreke.

  • začinski miris
  • drvenasti miris
  • naglašava seksipil i urođenu muževnost
  • parfem pogodan za svaki dan

O brendu Dolce & Gabbana

Dolce & Gabbana – u svijetu mode postoji nekoliko brandova za koje su čuli i oni koje moda previše i ne zanima. Tu se ubrajaju i Dolce & Gabbana, poznati talijanski brand koji osim odjeće, torbi ili cipela nije zaobišao ni jedan od najbitnijih dodataka, odnosno mirise. Parfemi Dolce & Gabbana se ne boje biti lagano ekstravagantni i u centru pozornosti. U njima je skriven talijanski temperament – otvoreni, strasni, samouvjereni i također pomalo tajanstveni.

Talentirani dizajneri Domenico Dolce i Stefano Gabbana stvorili su poslovni brand od svojih prezimena i na tržište donijeli jednu od najspecifičnijih modnih linija s jedinstvenim stilom i neodoljivom elegancijom. Dolce & Gabbana predstavljaju autentičan i nekonvencionalan luksuz. Jaki identitet dobijao je na snazi i ukusu cijelog desetljeća već od samoga osnivanja 1985. godine. Nesvakidašnja kreativnost osnivača se prenijela u izraz i cijelu strategiju branda, a pomogla je u izgradnji današnje čvrste pozicije.

Ocjena Dolce & Gabbana Light Blue Pour Homme