Dolce & GabbanaLight Blue poklon set III. za žene

Dolce & Gabbana Light Blue poklon set III. za žene
Dolce & Gabbana Light Blue poklon set III. za žene

Kod: DOG08411 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju

toaletna voda 25 ml + mlijeko za tijelo 50 ml

Opis Dolce & Gabbana Light Blue
Sastav

Vama blisku ženu sigurno će obradovati luksuzno zapakirani poklon set Dolce & Gabbana Light Blue, s kojim će moći sanjariti o pjenušavim ljetnim danima na sicilijanskim plažama. Za cijenu glavnog proizvoda, u setu ćete dobiti i mlijeko za tijelo iz iste linije.

U parfemu Dolce & Gabbana Light Blue glavnu ulogu igra sicilijanski cedar, a u sporednim briljiraju svježe note zelene jabuke i plavog zvončića. Neodoljivo miriše i mlijeko za tijelo iz iste linije, koje će hidratizirati i omekšati vašu kožu.

Toaletna voda Dolce & Gabbana Light Blue 25 ml

  • cvjetni, voćni miris s drvenastim notama cedra
  • idealan za proljeće i ljeto

Mlijeko za tijelo Dolce & Gabbana Light Blue 50 ml

  • omekšava i parfimira kožu
  • pojačava parfem iz iste linije

Sastav

Vrsta mirisa
voćni, cvjetni
Tip seta
Poklon set

O brendu Dolce & Gabbana

Dolce & Gabbana – u svijetu mode postoji nekoliko brandova za koje su čuli i oni koje moda previše i ne zanima. Tu se ubrajaju i Dolce & Gabbana, poznati talijanski brand koji osim odjeće, torbi ili cipela nije zaobišao ni jedan od najbitnijih dodataka, odnosno mirise. Parfemi Dolce & Gabbana se ne boje biti lagano ekstravagantni i u centru pozornosti. U njima je skriven talijanski temperament – otvoreni, strasni, samouvjereni i također pomalo tajanstveni.

Talentirani dizajneri Domenico Dolce i Stefano Gabbana stvorili su poslovni brand od svojih prezimena i na tržište donijeli jednu od najspecifičnijih modnih linija s jedinstvenim stilom i neodoljivom elegancijom. Dolce & Gabbana predstavljaju autentičan i nekonvencionalan luksuz. Jaki identitet dobijao je na snazi i ukusu cijelog desetljeća već od samoga osnivanja 1985. godine. Nesvakidašnja kreativnost osnivača se prenijela u izraz i cijelu strategiju branda, a pomogla je u izgradnji današnje čvrste pozicije.

Ocjena Dolce & Gabbana Light Blue