DKNYOriginal Women poklon set VII.

DKNY Original Women poklon set VII.
DKNY Original Women poklon set VII.

Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju | Kod: DKN05474

DKNY Women parfemska voda za žene 30 ml + DKNY Women parfemska voda za žene 30 ml

Luksuzni parfem uvijek je dobar izbor ako želite nekoga razveseliti. Parfemski set za žene DKNY Original Women , u elegantnom pakiranju, još će više razveseliti vaše bližnje. Posegnite za čarima savršeno usklađenog seta, u koji će se svaka žena zaljubiti na prvi pogled.

Svojstva:

  • razveselit će svaku ženu
  • odlična ideja za poklon
  • poklon pakiranje

Set sadrži:

  • DKNY Women parfemska voda za žene 30 ml
  • DKNY Women parfemska voda za žene 30 ml

Sastav

Vrsta mirisa
citrusni
Tip seta
Poklon set

Moderan, samouvjeren, legendaran – ovako bi se u tri riječi mogao opisati brend Donna Karan, inspiriran nevjerojatnom energijom velegrada New Yorka i kreiran za samouvjerenu ženu, koja nikada unaprijed ne zna kuda će je sljedeći dan odvesti. Otkrijte šaroliki svijet parfema Donna Karan New York, koji obične svakodnevne trenutke mijenjaju u izuzetne doživljaje.

Brend je osvojio žene diljem svijeta i to ne samo modom. Parfemi DKNY u vama bude želju da živite život punim plućima. Parfemska voda DKNY Be Delicious danas je legenda – sočna „jabuka” svježeg i voćno-cvjetnog mirisa očarava žene svake dobi.

DKNY women očarava i kompletnom linijom ostalih ženskih parfema. Isprobajte nježan cvjetni užitak DKNY Pure ili parfemsku vodu DKNY Red Delicious, skrivenu u flakonu poput jabuke, ali ovoga puta u crvenoj nijansi. Budući da žene vole ugodan miris i na svom muškom pratitelju, možete odabrati i iz kolekcije muških toaletnih i kolonjskih voda DKNY men.