DIOR Sauvage toaletna voda zamjensko punjenje za muškarce

DIOR Sauvage toaletna voda zamjensko punjenje za muškarce
DIOR Sauvage toaletna voda zamjensko punjenje za muškarce
300 ml
1.482,00kn

Kod: CHD15035 | Više od 5 kom na zalihi
1
Poklon za vas
Odaberite torbu za plažu ili staklenu bocu za vodu u košarici uz kupnju iznad 300 kn.
Poklon za vas
Poklon za vas
Poklon za vas
DPD dostava na kopnu
četvrtak 29. 07. 2021.
DPD dostava na otoke
ponedjeljak 02. 08. 2021.

Opis DIOR Sauvage
Sastav

Sada možete puniti toaletnu vodu Sauvage Eau de Toilette.

Jednostavna upotreba, ekološki dizajniranog punjenja sada vam omogućuje punjenje boce toaletne vode Sauvage Eau de Toilette  od 100 ml ili 30 ml u jednom jednostavnom koraku, bez prolijevanja ijedne kapljice.

Zahvaljujući inovativnom sustavu automatskog zaustavljanja punjenje prestaje kada se boca napuni.

Punjenje toaletne vode Sauvage je u skladu s vizijom modernog odgovornog luksuza koja poštuje prirodne resurse. Pojednostavljeni aluminijski dizajn koji se može reciklirati omogućuje smanjenje utjecaja na okoliš uštedom od 60% potrošene energije, 35% uštede vode i 56% smanjenja stakleničkih plinova.

Nije za samostalnu upotrebu. Kompatibilan je samo s bocama za toaletnom vodu Sauvage Eau de Toilette od 30 ml i 100 ml koje imaju oznaku „MOŽE SE PUNITI“ na stražnjoj strani (toaletna voda od 30 ml) ili na dnu boce (toaletna voda od 100 ml).

* Upotreba boce toaletne vode Sauvage Eau de Toilette od 100 ml + a punjenje toaletne vode Sauvage od 300 ml u usporedbi s upotrebom četiri boce toaletne vode Sauvage Eau de Toilette od 100 ml. „Za kreiranje toaletne vode Sauvage, moja početna točka bila je muškarac. Snažan i nedvojbeno muževan. Poput slike muškarca koji nadilazi vrijeme i modu.“

François Demachy, parfumer kuće Dior Poigrao sam se sastojci prirodnog porijekla, odabrani s iznimnom pažnjom, u velikim količinama. Razigrane gornje note sa sočnom svježinom bergamota iz grada Reggio di Calabria. Ambroksid oslobađa snažni drvenasti trag. Za toaletnu vodu Sauvage, François Demachy zahtijevao je esenciju bergamota posebne kvalitete. Ekskluzivni bergamot kojeg je stvorio s lokalnim proizvođačima kako bi se dobio „poseban“ prepoznatljiv miris za kuću Dior. Okupan kalabreškim suncem, voćniji je i razvija jedinstveno svojstvo s primjesama papra i oštrine citrusa.

Sastav

Tzv visoke note – se šire odmah nakon nanošenja. Stvaraju prvi dojam i u pravilu su vrlo intenzivne, iščezavaju brzo.
Glava
kalabrijski bergamot
Tzv. srednje note – "Srce" nastaje nekoliko minuta, nakon što iščezne "glava". Uobičajeno traje 2-3 sata.
Srce
ambroksan
Vrsta mirisa
aromatična, fougère

O brendu DIOR

Kada je Christian Dior osnovao svoju modnu kuću 1946. zamislio je novu ženstvenost kojoj ništa neće nedostajati. Danas, od haljina do modnih dodataka, parfema do ruževa i vrhunske preparativne kozmetike kuća Dior naglašava ljepotu žena, donoseći blistavost i modernost

Ocjena DIOR Sauvage