Brand logo

DIORDior Skin Essentials Cica Recover Balm regenerirajući balzam s kamilicom

DIOR Dior Skin Essentials Cica Recover Balm regenerirajući balzam s kamilicom
DIOR Dior Skin Essentials Cica Recover Balm regenerirajući balzam s kamilicom
75 ml
381,00kn

Kod: CHD13979 | Dostupno
1
DPD dostava na kopnu
utorak 26. 10. 2021.
DPD dostava na otoke
četvrtak 28. 10. 2021.

Opis DIOR Dior Skin Essentials Cica Recover Balm
Osobine

Prvi regenerativni balzam koji obavija vašu kožu potičući prirodni ciklus obnove kože. Balzam Dior Cica Recover Balm omogućuje brzu regeneraciju najosjetljivijih i oštećenih područja na koži stvarajući intenzivno umirenje i osjećaj ugode.

OBNAVLJA. Koža izgleda revitalizirano u samo 72 sata,** zahvaljujući složenom sastavu koji obnavlja kožu s ekstraktima kamilice i centele.

UMIRUJE. Emulzija s trenutnim osvježavajućim i opuštajućim djelovanjem. Balzam umiruje i olakšava osjećaj neugode na koži.

POŠTUJE. Formuliran bez umjetnih mirisa, s vrijednosti pH sličnoj ono na koži, sadrži 91% sastojaka biljnog porijekla,*** balzam Cica Recover Balm je prikladan za sve tipove kože, čak i onu najosjetljiviju.

* Kod Diora.
** Samoprocjena na temelju bodova - 34 ispitanika (3 dana korištenja).
*** Vrijednosti izračunate na temelju standarda ISO 16128 dio I i II, uključujući postotak vode.

OBNAVLJA. Koža je umirena i revitalizirana u roku od 72 sata,** zahvaljujući prirodnom cica kompleksu s ekstraktom kamilice.

UMIRUJE. Emulzija s trenutnim osvježavajućim i opuštajućim djelovanjem. Balzam umiruje i olakšava osjećaj neugode na koži.

POŠTUJE. Formuliran s vrijednosti pH sličnoj ono na koži, sadrži 91% sastojaka biljnog porijekla,*** balzam Cica Recover Balm je prikladan za sve tipove kože, čak i onu najosjetljiviju.

* Samoprocjena na temelju bodova - 23 ispitanika (3 dana korištenja).
** Vrijednosti izračunate na temelju standarda ISO 16128 dio I i II, uključujući postotak vode.

Balzam pune, kremaste teksture koja prodire u kožu, pretvara se u finu emulziju bez masnog, ljepljivog sloja za savršeno uravnoteženu kožu. Kada se utrlja, formula pruža zaštitu poput zavoja na koži za trenutni osjećaj umirenja. Biljni cica kompleks kombinira vosak kamilice i centele.

Vosak kamilice: dobiven iz cvjetova divlje kamilice iz Maroka, pomaže poboljšati omekšavanje kože i ograničava gubitak vode za dugotrajan učinak hidratacije, štiteći površinu kože. Također, i umiruje kožu smanjujući osjećaj neugodne kod osjetljive i iritirane kože.

Centela: poznata i kao gotu kola ili kraće cica, revitalizirajuća je biljka koja pomaže očistiti kožu i podržava njenu obnovu.

Balzam Cica Recover Balm obogaćen je hijaluronskom kiselinom i shea maslacem koji intenzivno hrane i hidratiziraju kožu.

  • Koža je revitalizirana: +25%*
  • Koža je umirena: +37%*
  • Koža je hidratizirana: +55%*
  • Osjećaj ugode na koži: +44%*
  • Koža je ljepša: +34%*

* Samoprocjena na temelju bodova na 34 ispitanika u 3 dana.

Osobine

Tekstura
balzam
Tip kože lica
za sve tipove kože lica
Tip kože
za sve tipove kože
Učinak
Hidratacija, umirivanje, regeneracija, njega
Zaštita od sunca
bez SPF
Kada koristiti
za dan, za dan i noć
Aktivne tvari
hijaluronska kiselina, shea maslac, kamilica

O brendu DIOR

Kada je Christian Dior osnovao svoju modnu kuću 1946. zamislio je novu ženstvenost kojoj ništa neće nedostajati. Danas, od haljina do modnih dodataka, parfema do ruževa i vrhunske preparativne kozmetike kuća Dior naglašava ljepotu žena, donoseći blistavost i modernost

Ocjena DIOR Dior Skin Essentials Cica Recover Balm