Dermokozmetika

Dermo
Šminka
Nema proizvoda koji odgovaraju zadanim kriterijima.
Parfemi
Nema proizvoda koji odgovaraju zadanim kriterijima.
Zubi
Nema proizvoda koji odgovaraju zadanim kriterijima.
Drogerija
Nema proizvoda koji odgovaraju zadanim kriterijima.
Izabrali ste
  • Najprodavaniji
Filter
Najprodavaniji

Što je dermokozmetika?

Dermokozmetika je specifična kategorija proizvoda za njegu kože koja ispunjava zahtjevne kriterije farmaceutske industrije. Proizvodi su kreirani u suradnji sa stručnjacima iz područja njege kože (dermatolozima, pedijatrima, oftalmolozima, ljekarnicima), a temelje se na visokoj učinkovitosti i sigurnosti koja je potvrđena kliničkim studijama. Dermokozmetički preparati su hipoalergenski i pogodni za osjetljivu kožu. Ispunjavaju stroge zahtjeve i propise za proizvodnju koja se razlikuje od uobičajene kozmetičke njege.

Dermokozmetika je karakteristična po uskoj suradnji s dermatolozima u procesu proizvodnje i testiranja, nudi maksimalnu učinkovitost i sigurnost ljekarničkog okruženja zbog čega je od strane laika ponekad nazivana „ljekarničkom kozmetikom”.

Zahvaljujući saznanjima i istraživanjima iz područja dermatologije, kozmetologije i upravo iz farmaceutike, dermokozmetički brandovi na tržište donose uvijek novu ekspertizu i inovacije kako bi kupcima ponudili najnaprednija i učinkovita rješenja za njegu kože. 

Dermokozmetiku može koristiti bilo tko: žene i muškarci svih starosnih skupina, djeca također. Svatko koga zanima kako se proizvodi pripremaju i što sadrže pronaći će nešto za sebe, a posebno oni kojima nije svejedno kakvu kozmetiku koriste i žele se prepustiti rukama stručnjaka u određenom području radi konkretnog rješenja u njezi kože. Dermokozmetika je pogodna i za osobe s osjetljivom kožom koje očekuju pouzdane rezultate i biraju kvalitetu, sigurnost i jamstvo.