Dermokozmetika

Muškarci
Njega brade
Nema proizvoda koji odgovaraju zadanim kriterijima.
Izabrali ste
  • Dermo
Filter
Cijena

do

Brandovi
Za koga?
Pokloni i akcije
Ocjene
  •   13
  •   1
Preporučujemo

Što je dermokozmetika?

Dermokozmetika je specifična kategorija proizvoda za njegu kože koja ispunjava zahtjevne kriterije farmaceutske industrije. Proizvodi su kreirani u suradnji sa stručnjacima iz područja njege kože (dermatolozima, pedijatrima, oftalmolozima, ljekarnicima), a temelje se na visokoj učinkovitosti i sigurnosti koja je potvrđena kliničkim studijama. Dermokozmetički preparati su hipoalergenski i pogodni za osjetljivu kožu. Ispunjavaju stroge zahtjeve i propise za proizvodnju koja se razlikuje od uobičajene kozmetičke njege.

Dermokozmetika je karakteristična po uskoj suradnji s dermatolozima u procesu proizvodnje i testiranja, nudi maksimalnu učinkovitost i sigurnost ljekarničkog okruženja zbog čega je od strane laika ponekad nazivana „ljekarničkom kozmetikom”.

Zahvaljujući saznanjima i istraživanjima iz područja dermatologije, kozmetologije i upravo iz farmaceutike, dermokozmetički brandovi na tržište donose uvijek novu ekspertizu i inovacije kako bi kupcima ponudili najnaprednija i učinkovita rješenja za njegu kože. 

Dermokozmetiku može koristiti bilo tko: žene i muškarci svih starosnih skupina, djeca također. Svatko koga zanima kako se proizvodi pripremaju i što sadrže pronaći će nešto za sebe, a posebno oni kojima nije svejedno kakvu kozmetiku koriste i žele se prepustiti rukama stručnjaka u određenom području radi konkretnog rješenja u njezi kože. Dermokozmetika je pogodna i za osobe s osjetljivom kožom koje očekuju pouzdane rezultate i biraju kvalitetu, sigurnost i jamstvo.