Davidoff Cool Water Woman Mediterranean Summer Editiontoaletna voda za žene

Davidoff Cool Water Woman Mediterranean Summer Edition toaletna voda za žene
Davidoff Cool Water Woman Mediterranean Summer Edition toaletna voda za žene
100 ml

Kod: DDF03683 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju
  • Opis parfema
  • O brendu
  • Ocjena

Opis parfema Davidoff Cool Water Woman Mediterranean Summer Edition
Sastav

Toaletna voda Davidoff Cool Water Woman Mediterranean Summer Edition je vrlo senzualan i na svoj način zarazan miris u koji ćete se zaljubiti i vi vaša okolina!

  • za optimističnu ženu
  • za svaki dan, ali i u posebnim prigodama

Sastav

Glava
dinja
Srce
đurđica
Baza
ljubičica
Vrsta mirisa
cvjetni, voćni

O brendu Davidoff

Parfemi Davidoff nose ime svog osnivača Zina Davidoffa, svojevremeno poznatog pod nadimkom kralj cigara. Duhanska tvrtka, koju je Zino preuzeo od oca, 80-ih je ušla i na tržište parfema. Mala obiteljska tvrtka brzo je napredovala, a brand Davidoff postao je popularan i izvan svoje rodne Švicarske.

Danas je u ponudi branda Davidoff nekoliko desetina raznih mirisa u čijem stvaranju su sudjelovali vodeći svjetski proizvođači parfema. Sigurno najveći uspjeh imala je kolekcija Davidoff Cool Water koja je u svijetu parfema izazvala pravu malu revoluciju. Svaki miris Davidoff nezamjenjivog je karaktera i svaki će u vama probuditi žudnju za što intenzivnijim životom.

Zino Davidoff bio je majstor umijeća življenja. Proputovao je cijeli svijet, svaki njegov dan bio je avantura i izazov. Sve ovo prenio je i u svoje stvaralaštvo. Naziv Davidoff znači radost, bezvremenski stil i želju za uvijek novim otkrićima. Davidoff znači proživjeti život punim plućima.

Ocjena Davidoff Cool Water Woman Mediterranean Summer Edition