Curaprox Prime Refill CPSzamjenske međuzubne četkice u blisteru

1×
Curaprox Prime Refill CPS zamjenske međuzubne četkice u blisteru
Curaprox Prime Refill CPS zamjenske međuzubne četkice u blisteru
CPS 06 0,6 - 2,2 mm 12 kom
96,00kn

Kod: CUR0233 | Dostupno
1
DPD dostava na kopnu
ponedjeljak 28. 09. 2020.
DPD dostava na otoke
srijeda 30. 09. 2020.

Opis proizvoda Curaprox Prime Refill CPS

Ne podcjenjujte njegu zubi! Interdentalna četkica Curaprox Prime Refill CPS, s izuzetno tankim vlaknima, odlično dopire i do najnedostupnijih mjesta. Za temeljito čišćenje međuzubnog prostora bit će vam dovoljan jedan pokret tamo i natrag. 

Zamjenske interdentalne četkice namijenjene su korištenju s držačem Curaprox (nije uključen u pakiranje).

Karakteristike:

  • čisti loše dostupan međuzubni prostor
  • ne nadražuje i ne oštećuje zube i desni
  • pomaže u prevenciji nastanka zubnog karijesa
  • smanjuje rizik od razvoja upale desni i lošeg zadaha
  • jednostavna zamjena četkice

Način upotrebe:
Postavite interdentalnu četkicu u Curaprox držač i očistite međuzubne prostore. Dovoljan je jedan pokret četkicom naprijed-natrag.

O brendu Curaprox

Curaprox – švicarska preciznost u dentalnoj njezi Curaprox je brand vrhunskih uređaja za higijenu zuba koju je razvila švicarska tvrtka, pionir u oblasti oralnog zdravlja i individualne preventivne njege.

Ručne četkice za zube Curaprox nemaju uobičajena najlonska vlakna, već patentirana CUREN® vlakna koja su nevjerojatno blaga i nježna. Zahvaljujući finoći vlakana ove su četkice atraumatične, odnosno ne postoji rizik od povrede prilikom uporabe, gustoća vlakana osigurava najvišu učinkovitost, mala, kompaktna i blago kosa glavica četkice omogućava lagani pristup svim mjestima koje je potrebno očistiti, a osmokutno držalo osigurava pravi kut držanja četkice prilikom pranja zuba.

Međuzubne četkice Curaprox kombiniraju ultra blaga patentirana vlakna s tankom kirurškom žicom. Detaljno će tako očistiti i cijeli međuzubni prostor bez rizika od oštećenja desnih. Curaden također misli i na sigurnost kod djece, to su četkice za djecu CURAkid savršeni i nježni uređaji za prvu higijenu usta kod beba i male djece, a oralna higijena je uz njih zabavna i ugodna.

Cilj branda Curaprox je da zube održava zdravima tijekom cijeloga života.

Ocjena Curaprox Prime Refill CPS