Curaprox Prime Plus

zamjenske međuzubne četkice 5 kom + držač

Curaprox Prime Plus zamjenske međuzubne četkice 5 kom + držač
Curaprox Prime Plus zamjenske međuzubne četkice 5 kom + držač
Curaprox Prime Plus zamjenske međuzubne četkice 5 kom + držač
CPS 09 0,9 - 4,0 mm
50,34kn

Kod: CUR0149 | Više od 20 kom na zalihi
kom
DPD dostava na kopnu
srijeda, 20. 03. 2019.
Curaprox Prime Plus
CPS 09 0,9 - 4,0 mm | 50,34kn

Opis kozmetike Curaprox Prime Plus

Međuzubna četkica Curaprox Prime Plus sastavni je dio dentalne higijene. Pere i teško dostupna mjesta, te tako sprječava stvaranje zubnog kamenca.

Svojstva:

  • vodi računa o savršenom čišćenju međuzubnog prostora
  • pere teško dostupna mjesta u ustima
  • smanjuje rizik nastanka zubnog karijesa

Način upotrebe:
Umetnite četkicu u međuzubni prostor i pokretima naprijed i nazad, očistite.

O brandu Curaprox

Curaprox – švicarska preciznost u dentalnoj njezi Curaprox je brand vrhunskih uređaja za higijenu zuba koju je razvila švicarska tvrtka, pionir u oblasti oralnog zdravlja i individualne preventivne njege.

Ručne četkice za zube Curaprox nemaju uobičajena najlonska vlakna, već patentirana CUREN® vlakna koja su nevjerojatno blaga i nježna. Zahvaljujući finoći vlakana ove su četkice atraumatične, odnosno ne postoji rizik od povrede prilikom uporabe, gustoća vlakana osigurava najvišu učinkovitost, mala, kompaktna i blago kosa glavica četkice omogućava lagani pristup svim mjestima koje je potrebno očistiti, a osmokutno držalo osigurava pravi kut držanja četkice prilikom pranja zuba.

Međuzubne četkice Curaprox kombiniraju ultra blaga patentirana vlakna s tankom kirurškom žicom. Detaljno će tako očistiti i cijeli međuzubni prostor bez rizika od oštećenja desnih. Curaden također misli i na sigurnost kod djece, to su četkice za djecu CURAkid savršeni i nježni uređaji za prvu higijenu usta kod beba i male djece, a oralna higijena je uz njih zabavna i ugodna.

Cilj branda Curaprox je da zube održava zdravima tijekom cijeloga života.