Curaprox Prime Plus Handy CPS, zamjenske međuzubne četkice 5 kom + držač mix | notino.hr

Curaprox Prime Plus Handy CPS

zamjenske međuzubne četkice 5 kom + držač mix

Curaprox Prime Plus Handy CPS zamjenske međuzubne četkice 5 kom + držač mix
Curaprox Prime Plus Handy CPS zamjenske međuzubne četkice 5 kom + držač mix
Curaprox Prime Plus Handy CPS zamjenske međuzubne četkice 5 kom + držač mix
0,6 - 0,11
53,50kn

Kod: CUR0179 | Više od 20 kom na zalihi
kom
DPD dostava na kopnu
nedjelja, 19. 08. 2018.

O brandu Curaprox

Curaprox – švicarska preciznost u dentalnoj njezi Curaprox je brand vrhunskih uređaja za higijenu zuba koju je razvila švicarska tvrtka, pionir u oblasti oralnog zdravlja i individualne preventivne njege.

Ručne četkice za zube Curaprox nemaju uobičajena najlonska vlakna, već patentirana CUREN® vlakna koja su nevjerojatno blaga i nježna. Zahvaljujući finoći vlakana ove su četkice atraumatične, odnosno ne postoji rizik od povrede prilikom uporabe, gustoća vlakana osigurava najvišu učinkovitost, mala, kompaktna i blago kosa glavica četkice omogućava lagani pristup svim mjestima koje je potrebno očistiti, a osmokutno držalo osigurava pravi kut držanja četkice prilikom pranja zuba.

Međuzubne četkice Curaprox kombiniraju ultra blaga patentirana vlakna s tankom kirurškom žicom. Detaljno će tako očistiti i cijeli međuzubni prostor bez rizika od oštećenja desnih. Curaden također misli i na sigurnost kod djece, to su četkice za djecu CURAkid savršeni i nježni uređaji za prvu higijenu usta kod beba i male djece, a oralna higijena je uz njih zabavna i ugodna.

Cilj branda Curaprox je da zube održava zdravima tijekom cijeloga života.

Menu