Curaprox Ortho UHS 451

kozmetički set III.

Curaprox Ortho UHS 451 kozmetički set III.
Curaprox Ortho UHS 451 kozmetički set III.
Curaprox Ortho UHS 451 kozmetički set III.
kozmetički set III.
55,20kn

Kod: CUR0815 | Više od 20 kom na zalihi

Set sadrži: Click UHS 451 Holder of Interdental Toothbrushes Mini with Case + Spare Interdental Brushes CPS 07, 14, 18 + Ortho Wax

kom
DPD dostava na kopnu
srijeda, 20. 02. 2019.
Curaprox Ortho UHS 451
kozmetički set III. | 55,20kn

Osobine

Tip seta
Kozmetički set

O brandu Curaprox

Curaprox – švicarska preciznost u dentalnoj njezi Curaprox je brand vrhunskih uređaja za higijenu zuba koju je razvila švicarska tvrtka, pionir u oblasti oralnog zdravlja i individualne preventivne njege.

Ručne četkice za zube Curaprox nemaju uobičajena najlonska vlakna, već patentirana CUREN® vlakna koja su nevjerojatno blaga i nježna. Zahvaljujući finoći vlakana ove su četkice atraumatične, odnosno ne postoji rizik od povrede prilikom uporabe, gustoća vlakana osigurava najvišu učinkovitost, mala, kompaktna i blago kosa glavica četkice omogućava lagani pristup svim mjestima koje je potrebno očistiti, a osmokutno držalo osigurava pravi kut držanja četkice prilikom pranja zuba.

Međuzubne četkice Curaprox kombiniraju ultra blaga patentirana vlakna s tankom kirurškom žicom. Detaljno će tako očistiti i cijeli međuzubni prostor bez rizika od oštećenja desnih. Curaden također misli i na sigurnost kod djece, to su četkice za djecu CURAkid savršeni i nježni uređaji za prvu higijenu usta kod beba i male djece, a oralna higijena je uz njih zabavna i ugodna.

Cilj branda Curaprox je da zube održava zdravima tijekom cijeloga života.